Caddiemaster: 044 741 4400

Ajankohtaista Yhteystiedot

Cookella viheriöiden rauhoittamisia 12.7. alkaen

Turvataksemme kentän ja viheriöidemme kunnon syksyn pelejä, golfkautta 2023 sekä myös tulevaa elokuista Challenge Tourin osakilpailua silmällä pitäen, on Cooke-kentän viheriöitä päätetty rauhoittaa pelaamiselta seuraaviksi viikoiksi. Toimenpide on välttämätön.

Väylien 1 ja 18 viheriöt rauhoitetaan toistaiseksi viikolla 27 tehtyjen kylvöjen, hiekoitusten ja ilmastusten vaikutuksen tehostamiseksi. Viheriöt tullaan avaamaan peliin heti kun tämä on mahdollista.

Lisäksi väylillä 2-17 tulee olemaan päivittäin 3-5 väliaikaista viheriötä. Väliaikaiset viheriöt vaihtelevat päivittäin, ja tällä toimenpiteellä vähennetään varsinaisten viheriöiden kulutusta ja tehostetaan aiemmin tehtyjen töiden vaikutusta.

Green Fee-hinnoittelu on Cooke-kentällä -30% ja Classic-kentällä -10% normaalista hinnasta. Alennus annetaan paikan päällä Caddiemasterin tiskillä ja on voimassa toistaiseksi.

Tiedostamme, että tilanne on haastava, ja toivomme pelaajilta ymmärrystä sekä kärsivällisyyttä haastavassa tilanteessa. Tällä hetkellä on erityisen tärkeää korjata omat, sekä kaikki muutkin kentällä havaitsemansa lyönti- sekä alastulojäljet.