Kesätyö Vierumäellä? Haemme golfkentänhoitajia!

Golfkentänhoitaja, 5-8 paikkaa, 25,0 - 37,5 h/vko

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golf-kentät.

Golfkentänhoitaja, 5-8 paikkaa

Vierumäki Golf hakee Golfkentänhoitajia kesäksi 2023 Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille.

Toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin ja työaikoihin. Golfin lajituntemus, aikaisempi työkokemus kentänhoidollisista töistä sekä suoritettu ajo- tai traktorikortti katsotaan eduksi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille 1.4.-31.10.2023 välillä (25,0 - 37,5 h/vko), painottuen kesäkaudelle. Sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti. Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-9 tuntia.

Tarjoamme mukavat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää. Palkkaus määräytyy Golf-alan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 31.3.2023 mennessä osoitteeseen golftoimisto(a)vierumakigolf.fi. Ilmoitathan jo hakemuksessa millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti ja mahdollisuuden osa-aikatöihin keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohella.

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä

Esko Koivisto
040 5870 889
esko.koivisto(a)vierumakigolf.fi