Caddiemaster: 044 741 4400

Ajanvaraus Shop

Golf ja ripari muodostavat kesän kohokohdan

Golfripari 12.-18.6.2022

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, lajivalmentaja sekä isoset.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä. Konfirmaation jälkeen syödään juhlapäivällinen Vierumäen Golf Paviljongilla, joka sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua päivälliselle erillisestä tilauksesta. Lisätietoja menusta ja aikataulusta lähempänä ajankohtaa.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa. Muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä.

Kesän 2022 golfrippileirin ilmoittautuminen on nyt auki.

Rippileirin ajankohta on 12.-18.6.2022 ja hinta 890 €

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – varaa siis paikkasi ajoissa, mukaan mahtuu 26 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot

riparilaisen nimi
puhelinnumero ja sähköpostiosoite henkilötunnus (huom. syntymäaika ei riitä)
seurakunta
kotiosoite
vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Ilmoitathan meille samalla muut mahdolliset tarvittavat lisätiedot terveydestä, allergioista tai ruokavaliotiedoista, näin takaamme terveydentilasi ja ruokavaliosi mukaisen, sujuvan ja maistuvan kokemuksen vieraanamme.

Ilmoittautumiset golftoimisto@vierumakigolf.fi

Lisätietoja leiristä

Palvelupäällikkö Matias Keskikylä 050 308 56 92, matias.keskikyla@vierumakigolf.fi

Golfopettaja Marko Avikainen: 044 767 8008marko.avikainen@vierumakigolf.fi

Riparipappi Pekka Uronen: 040 592 2215pekka.uronen@seurakuntaopisto.fi