Caddiemaster: 044 741 4400

Ajanvaraus Shop

Sääolosuhteet kauden alkupuolella

Golfkauden alussa on todennäköistä, että yölämpötila painuu vielä toisinaan nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna on mahdollista, että maa on jäässä. Tällöin kentänhoito tekee aamuisin ratkaisun monelta kentälle pääsee pelaamaan. Mikäli kenttää ei saada yöpakkasten tai jäisen kentän johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla.

Toivommekin pelaajilta alkukaudesta kärsivällisyyttä sääolosuhteiden johdosta. Jäätyneellä tai kuuraisella nurmella liikkuminen on ehdottomasti kiellettyä. Jäätyneellä tai kuuraisella kasvustolla liikkuminen katkoo heinää ja murskaa sen solukoita, ja näin ”heinä kuolee”. Vaurioitunut kasvusto on erittäin altis myös kasvitaudeille, ja tällaiset ongelmat näkyvät kentällä pitkään.

Kentät avataan päivittäin heti, kun mahdollista, ja onkin hyvä muistaa, että pelikausi jatkuu molemmilla kentillä vielä pitkään, ja sitä paremmissa olosuhteissa, mitä paremmin kohtelemme kenttiä alkukaudesta. Huomioittehan siis myös, että kauden ollessa vasta alussa, arvostamme erittäin suuresti, mikäli pelaajat muistaisivat korjata kaikki sekä lyönti- että alastulojälkensä kentällä. Korjaamattomana kyseiset paikat ovat erityisen alttiita aloituspisteitä esimerkiksi rikkaruohon tai erilaisten tautien kytemiselle.

Golfautojen käyttö on alkukaudesta säävarauksella, ja kentänhoiton päätös päivittäin.

Lisätietoja aamuisin kenttien tilanteesta saatte caddiemasterin toimistosta Golf Paviljongilla, jonne myös kentänhoito raportoi tilanteesta. Caddiemasterin tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta caddiemaster@vierumakigolf.fi sekä puhelimitse puh. 044 741 4400.

Yhteystiedot