Caddiemaster: 044 741 4400

Ajanvaraus Shop

Syksy saapuu myös Vierumäelle

Golfkausi jatkuu toivottavasti vielä hyvät tovin, vaikka säätila viittaakin jo syksyn saapumiseen. On erittäin tärkeää muistaa paikata omat alastulo- sekä lyöntijälkensä kentällä, jotta kenttämme ovat myös ensi kaudella kunnossa heti alkukaudesta. Korjaamattomana kyseiset paikat ovat erityisen alttiita aloituspaikkoja esimerkiksi rikkaruohon tai taudin kytemiselle.

Golfkauden loppupuolella, syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä, on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kentänhoitohenkilökunta tekee päivittäin ratkaisun monelta kentälle pääsee pelaamaan.

Mikäli kenttää ei saada pakkasen johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla.

Myös golfautot ovat loppukauden käytössä säävarauksella. Kentänhoito tarkistaa tilanteen päivittäin, ja tekee tarvittaessa päätöksen autojen käyttämisestä. Autot ovat normaalisti käytössä kunnes toisin ilmoitetaan.

Tarkistathan ajankohtaiset aukioloajat caddiemasterin, taukokioskien sekä Golf Paviljongin osalta kotisivuiltamme

Caddiemaster ja Golf Paviljongin ravintola

Taukokioskit, Classic ja Cooke

Sää- ja pelaajatilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin, ja taukokioskin ollessa suljettu palvelee kentällä pelaajia kioskiauto.

Tervetuloa testaamaan omaa syyskuntoa Vierumäen upeille golfkentille!