Caddiemaster: 044 741 4400

Ajankohtaista Yhteystiedot

Talvi toi haasteita golfkentille – Classic avataan 13.5.

Viime talvi on osoittautunut haastavaksi golfkentille ympäri Suomen. Kenttien avaaminen on viivästynyt suurten lumimäärien takia ja myös Vierumäen viheriöt ovat saaneet tästä osansa. Jo talvella on tehty suuri määrä lumen ja jään poistoa. Varsinkin lumenpoistoon on tänä vuonna tarvittu erityisen raskasta kalustoa (kuva). Kylvöt kentällä aloitetaan heti olosuhteiden ja lämpötilan salliessa.

Tänä vuonna Cooke -kenttä avataan perjantaina 6.5. Tämä on noin kolme viikkoa keskimääräistä myöhempään. Väylät ovat talvehtineet hyvin, mutta osa viheriöistä tulee olemaan jonkin aikaa keväisessä kunnossa. Kentänhoidollisista töistä viheriöiden ilmastus aloitetaan maanantaina 9.5. Tästä syystä Green Fee Cooke-kentällä on toistaiseksi -10% normaalista hinnasta. Alennus annetaan paikan päällä Caddiemasterin tiskillä ja on voimassa toistaiseksi.

Classicin range aukeaa perjantaina 6.5 ja kenttä avataan ensi viikon perjantaina 13.5, olosuhteiden niin salliessa. Kentällä tulee olemaan muutama väliaikaisviheriö kauden alussa viheriöiden kasvun takaamiseksi.

Myös par3-kenttä Coach avataan perjantaina 13.5.

Toivomme että kaikki ymmärtävät haastavan tilanteen ja toivotamme kaikki tervetulleeksi golfkauden avaukseen Vierumäelle!

päivitetty 9.5.