Caddiemaster: 044 741 4400

Ajankohtaista Yhteystiedot

Yrityksille

Yritystapahtuma golfkentällä

Vietä tiimipäivää tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Onko edustamasi yrityksen tai kaveriporukkasi suunnitelmissa viettää ensi kesänä korkean paikan leiriviikonloppua, tiimipäivää tai kestitä avainasiakkaita golfin parissa? Golf on parasta porukassa ja mitä mainioin laji virkistämään esimerkiksi nuutunutta palaveripäivää.

Kauden 2022 tapahtumat varattavissa nyt!

Kysy lisää – Ville Hautalaville.hautala@vierumakigolf.fip. 0500 560 542

Vierumäki on erinomainen paikka golfkilpailun järjestämiseen. Uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan “Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. Useamman päivän kestävät tapahtumat sekä koko kentän yhteislähtökilpailut onnistuvat vuosien kokemuksella. Tarvittaessa toinen kentistämme voidaan varata kokonaan tapahtumakäyttöön. Räätälöimme tapahtumat aina asiakkaiden toiveisiin sopivaksi esimerkiksi pelimuodon ja lähtöjen osalta, ja henkilökuntamme hoitaa tarvittaessa myös tulospalvelun.

Laadukkaat majoitustilat, ravintolat sekä kokous-  ja kongressitilat sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa golfpäivän voit päättää autenttisen savusaunan lauteille tai yhdistää golfin lomaan muuta liikunnallista tekemistä sadan eri lajin valikoimasta! Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien johdosta meille on vaivaton ja helppo tulla sekä Etelä- että Keski-Suomesta.

ESIMERKKIOHJELMA VIERUMÄELLÄ

• Pelaajien vastaanotto, ilmoittautuminen, nimettyjen tuloskorttien jako
• Aamiainen/lounas ja kilpailuinfo klubiravintolassa
• Lämmittely harjoitusalueilla tai terassilla
• Kilpailu Cooke- tai Classic-kentällä, sisältäen erikoiskilpailut
• Ruokailu ja palkintojenjako klubiravintolassa kilpailun jälkeen

Ota yhteyttä, ja räätälöidään yhdessä juuri teidän yrityksenne tai ryhmänne näköinen tapahtuma!

Ville Hautala

0500 560 542

ville.hautala@vierumakigolf.fi