Cookella viheriöiden rauhoittamisia 14.6.2023 alkaen | Vierumäki Golf

Cookella viheriöiden rauhoittamisia 14.6.2023 alkaen

Cooke-kentän viheriöitä on päätetty rauhoittaa pelaamiselta seuraaviksi viikoiksi. Toimenpide on välttämätön ja aloitetaan keskiviikkona 14. kesäkuuta.

Haluamme kiittää pelaajia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä liittyen viime viikkoina tehtyihin toimenpiteisiin ja tiedottamiseen kenttiemme kunnon osalta. Kärsivällisyys palkitsi Cooken viheriöiden osalta lopulta kaudella 2022, kun heinäkuussa viheriöitä rauhoitettiin pelaamiselta.

Turvataksemme jälleen kentän ja viheriöidemme kunnon, heinäkuun ja loppukauden pelejä, golfkautta 2024 sekä tulevaa elokuista Challenge Tourin osakilpailua silmällä pitäen, Cooke-kentän viheriöitä on päätetty rauhoittaa pelaamiselta seuraaviksi viikoiksi. Toimenpide on välttämätön ja aloitetaan keskiviikkona 14. kesäkuuta.

Väylien 1-18 viheriöt rauhoitetaan toistaiseksi viikolla 23 tehtyjen kylvöjen, hiekoitusten ja ilmastusten vaikutuksen tehostamiseksi. Kerrallaan käytössä on korkeintaan kuusi väliaikaista viheriötä.

Tilapäiset viheriöt ovat ensisijaisesti väylillä 1, 5, 6, 7 ja 18. Väliaikaiset viheriöt voivat vaihdella päivittäin/viikoittain tilanteen ja tarpeen mukaan.

​​​​​​​Tapahtumissa viheriöt ovat käytössä.

Toimenpiteellä vähennetään varsinaisten viheriöiden kulutusta ja tehostetaan aiemmin tehtyjen töiden vaikutusta. Viheriöt tullaan avaamaan peliin välittömästi kun se on järkevää.

Green Fee -hinnoittelu Cooke-kentällä on poikkeusolosuhteiden aikana aikuisilta 50 euroa ja junioreilta 25 euroa (alle 25 v.)

Alennus annetaan paikan päällä caddiemasterin palvelupisteellä ja alennetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Tiedostamme, että tilanne on haastava ja toivomme pelaajilta ymmärrystä sekä kärsivällisyyttä haastavassa tilanteessa.

Tällä hetkellä on erityisen tärkeää korjata omat, sekä kaikki muutkin kentällä havaitsemansa lyönti- sekä alastulojäljet.

Syksylle suunnitelluista toimenpiteistä voit lukea lisää täällä https://vierumakigolf.fi/cooken-viheriot-3105/