Yrityksille ja ryhmille | Vierumäki Golf

Yrityksille ja ryhmille

Onko edustamasi yrityksen suunnitelmissa kestitä avainasiakkaita tai viettää tiimipäivää golfin parissa? Onko tänä vuonna sinun vuorosi järjestää kaveriporukkanne vuotuinen golfreissu? Vierumäki on erinomainen paikka golfkilpailun järjestämiseen.

Tapahtuman järjestäminen golfkentällä

Vietä tiimipäivää tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Onko edustamasi yrityksen suunnitelmissa kestitä avainasiakkaita tai viettää tiimipäivää golfin parissa? Onko tänä vuonna sinun vuorosi järjestää kaveriporukkanne vuotuinen golfreissu? Golf on parasta porukassa ja mitä mainioin laji kerääntyä samanhenkisten ihmisten kesken viettämään aikaa tai virkistämään esimerkiksi nuutunutta palaveripäivää.

Kauden 2024 tapahtumat varattavissa nyt!

Kysy lisää

Ville Hautala, ville.hautala@vierumakigolf.fi, p. 0500 560 542

Niklas Westerlund, niklas.westerlund@vierumakigolf.fi, p. 040 8497 579

Vierumäki on erinomainen paikka golfkilpailun järjestämiseen. Uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan “Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. Useamman päivän kestävät tapahtumat sekä koko kentän yhteislähtökilpailut onnistuvat vuosien kokemuksella. Tarvittaessa toinen kentistämme voidaan varata kokonaan tapahtumakäyttöön. Räätälöimme tapahtumat aina asiakkaiden toiveisiin sopivaksi esimerkiksi pelimuodon ja lähtöjen osalta, ja henkilökuntamme hoitaa tarvittaessa myös tulospalvelun.

Laadukkaat majoitustilat, ravintolat sekä kokous- ja kongressitilat sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa golfpäivän voit päättää autenttisen savusaunan lauteille tai yhdistää golfin lomaan muuta liikunnallista tekemistä sadan eri lajin valikoimasta! Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien johdosta meille on vaivaton ja helppo tulla sekä Etelä- että Keski-Suomesta.

ESIMERKKIOHJELMA VIERUMÄELLÄ

• Pelaajien vastaanotto, ilmoittautuminen, nimettyjen tuloskorttien jako
• Aamiainen/lounas ja kilpailuinfo klubiravintolassa
• Lämmittely harjoitusalueilla tai terassilla
• Kilpailu Cooke- tai Classic-kentällä, sisältäen erikoiskilpailut
• Ruokailu ja palkintojenjako klubiravintolassa kilpailun jälkeenGolftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024

Vietä hauska päivä kaveriporukalla, tiimipäivä kokousten välissä, tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää