Kilpailu

Vierumäki Finnish Challenge jatkaa haastajakiertueen pitkiä perinteitä Suomessa.


​​​​​​​Vuosina 2016–2022 järjestetyt kilpailut näyttivät suuntaa

Elokuussa 2023 kilpailun uskotaan kiinnostavan vieläkin enemmän. Challenge Tourin Suomen osakilpailun merkitys kotimaiselle kilpagolfille on tällä kaudella suurempi kuin moneen vuoteen. Vaihtokorttien avulla järjestyvät näytön paikat ovat nyt kultaakin kalliimpia monelle urallaan eteenpäin mielivälle ammattilaiselle. Ilman kutsuja vauhtia olisi käytännössä haettava satelliittikiertueilta.

Palkintosumma on 250 000 euroa. Suomalaisten ohella rahoista ja ranking-pisteistä saapuu kamppailemaan mittava joukko maanosan kärkipelaajia. Muutamat nousevat kauden päätteeksi Euroopan pääkiertueelle. Tule näkemään heidät läpimurron kynnyksellä.

" Muutamat nousevat kauden päätteeksi Euroopan pääkiertueelle. Tule näkemään heidät läpimurron kynnyksellä. "

Suomen Golfliiton ja promoottorin hallinnoimat 50 niin sanottua villiä korttia antavat mahdollisuuden kädenojennuksiin useille suomalaisille kilpauraansa tavoitteellisesti suhtautuville pelaajille. Tarjolla on tilaisuuksia oman tason mittauttamiseen maanosan huippujen rinnalla.

Tutustu oheisen navigointipalkin avulla kilpailun ohjelmaan, siihen mistä Challenge Tourissa on kysymys, keitä Vierumäellä voi odottaa näkevänsä ja kuinka voit antaa oman panoksesi kilpailun sujumiseen.

Kilpailun koosteet kaudelta 2022:

MTV3 Koostelähetys

Challenge Tour YouTube