Pelaajat | Vierumäki Golf

Pelaajat

Suomi-golfin kermaa ja tulevaisuuden tähtiä.


​​​​​​​Vierumäellä kannattaa olla silmä tarkkana, sillä osallistujien joukossa saattaa hyvinkin olla tulevaisuuden supertähtiä.

Challenge Tourin ranking-ykkösiä ovat aikoinaan olleet esimerkiksi Thomas Björn, Henrik Stenson ja Edoardo Molinari – kaikki tuttuja nimiä vaikkapa Ryder Cupia seuranneille. Onpa Stenson pitänyt parhaimmillaan hallussaan golfin virallisen maailmanlistan kakkostilaa. Challenge Tourin kautta kilpagolfin terävimmälle huipulle ovat kavunneet myös Brooks Koepka ja Saksan Martin Kaymer, molemmat taannoisia maailman ykköspelaajia.

Suomalaisittain Vierumäellä on seurattu muun muassa Lauri Ruuskan, Kim Koivun, Tapio Pulkkasen, Kalle Samoojan ja Sami Välimäen edesottamuksia. Kenen vuoro on seuraavaksi hakea vauhtia suurempiin kansainvälisiin ympyröihin?

Vierumäellä on viime vuosina päästy seuraamaan myös PGA Tourilla heinäkuussa 2019 voittaneen Dylan Frittellin, European Tourilla äskettäin voittaneiden Andrea Pavanin ja Marcus Kinhultin ja vaikkapa maailmanlistalla nopeaa nousua tehneen Robert MacIntyren pelaamista. Ero haastajakiertueen ja pääkiertueen välillä on veteen piirretty viiva.