Kentät | Vierumäki Golf

Kentät

Vierumäki Golf tarjoaa tasokkaat golfelämykset


Vierumäki on erinomainen paikka laadukkaan golfpäivän järjestämiseen.

Uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan ”Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. Useamman päivän kestävät tapahtumat sekä koko kentän yhteislähtökilpailut onnistuvat vuosien kokemuksella. Tarvittaessa toinen kentistämme voidaan varata kokonaan tapahtumakäyttöön. Räätälöimme tapahtumat aina asiakkaiden toiveisiin sopivaksi esimerkiksi pelimuodon ja lähtöjen osalta, ja henkilökuntamme hoitaa tarvittaessa myös tulospalvelun.

Laadukkaat majoitustilat, ravintolat sekä kokous- ja kongressitilat sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa golfpäivän voit päättää autenttisen savusaunan lauteille tai yhdistää golfin lomaan muuta liikunnallista tekemistä sadan eri lajin valikoimasta! Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien johdosta meille on vaivaton ja helppo tulla sekä Etelä- että Keski-Suomesta.


Cooke Course

Cooke kenttäkartta

Cooke kenttäkartta

Vuonna 2006 avattu Cooke-kenttä on championship-tason kenttä. Kentän pääsuunnittelija Graham Cooken periaatteena on ollut, että golfin pelaamisen ilo tulee olla yhtäläinen kaikille pelaajille pelaajan taitotasosta riippumatta. Cooken suunnittelemat championship-kentät haastavat yhtä lailla niin huippupelaajat kuin tavalliset golfin harrastajat.

Tiiausalueet ovat suunniteltu siten, että väylistä voivat nauttia niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin. Haasteita väylille on helppo lisätä.

Cooke -kentän peliväyliä voidaan luonnehtia väljiksi. Väljyys voi tuoda jopa liiallista turvallisuuden tuntua, sillä väylistä löytyy muotoiltuja ääriviivoja sekä hienoisia kumpuja ja syvennyksiä. Haastetta viheriöille tuloon luovat oivallisesti sijoitetut hiekkaesteet. Kentällä sijaitsevat hiekkaiset PIT-alueet ovat alueen erityispiirteitä ja ne ovat hieno vastakohta huolitelluille viheriöille ja peliväylille. Viheriöt ovat loivasti kumpuilevia ja niillä on paljon lippujen sijoittelumahdollisuuksia.

Cooke-kentän taukokahvilana toimii 9 Minutes Break Bar.

Kenttäennätys – 17.8.2023
Lauri Ruuska, 59 lyöntiä

​​​​​​​Cooke paikallissäännöt (24.8.2023)

Cooke tuloskortti

Slopetaulukko Miehet

Slopetaulukko Naiset


Cooke-kentän koordinaatit

N61°6´26.26″E26°0´9.32″


Classic Course

Classic kenttäkartta

Classic kenttäkartta

Vuonna 1988 rakennettu Vierumäen Classic-kenttä on antanut ensimmäisen golfelämyksen tuhansille golfharrastajille. Classic-kentän on alunperin suunnitellut ruotsalainen Jan Sederholm. Classic-kenttä on rakennettu hiekkapohjaiseen mäntymetsään. Kaunis ja haastava kenttä kuivuu keväisin poikkeuksellisen nopeasti pelikuntoon tarjoten usein jopa seitsemän kuukauden mittaisen pelikauden.

Vuosina 2014-2018 kentällä toteutettiin mittava perusparannusprojekti, jonka myötä kentän pelattavuus sekä ilme kohenivat huomattavasti. Perusparannuksen suunnitelmasta vastasi brittiläinen Martin Ebert Mackenzie & Ebert -toimistosta. Suunnitelmassa golfkenttä on ruodittu tarkkaan läpi – lähes yksittäisen puun sijainnin huomioiden.

Kenttä vaatii lyönneiltä tarkkuutta ja suunnitelmallisuutta. Pisin mahdollinen draivi ei takaa parasta mahdollista lopputulosta. Jo pidemmälle ehtineet pelaajat voivat ottaa kentällä tietoisia riskejä, mutta kierroksen voi myös perustaa millimetrin tarkkoihin lähestymislyönteihin.

Classic-kentän taukokahvilana toimii 7 Minutes Break Bar.

Kenttäennätys – 26.8.2023
70 lyöntiä, Santtu Tiusanen

Classic paikallissäännöt (24.8.2023)

Classic tuloskortti

Slopetaulukko Miehet

Slopetaulukko Naiset

Classic-kentän koordinaatit

N61°6´36.62″E26°0´38.46″


Coach Par 3 Course

Coach Par3 -kenttä

Classic-kentän vieressä sijaitsee par-3 harjoituskenttä Coach. Yhdeksänreikäinen Coach-kenttä tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet golfin pelaamisen harjoitteluun oikeanlaisessa ympäristössä.

Golfin harjoittelu Vierumäellä tapahtuu laadukkailla harjoitusalueilla. Molemmilla kentillä on omat ranget ja lähipelin harjoittelualueet. Lisäksi Classic-kentän yhteydessä on useita bunkkeri- ja chippialueita harjoitteluun. Yhteensä eri harjoittelualueita on kahdeksan.

Vierumäellä pelataan golfia läpi vuoden. Golfin talviharjoittelukeskus sijaitsee Vierumäkihallissa ja keskuksesta löytyy lähipelialueet ja lyöntipaikat.

Tutustu myös golfkursseihimme!