Edistystä havaittavissa - Cooke | Vierumäki Golf

Edistystä havaittavissa - Cooke


Haluamme kiittää pelaajia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä liittyen viime viikkoina tehtyihin toimenpiteisiin ja tiedottamiseen kenttiemme kunnon osalta. Kärsivällisyys palkitsi Cooken viheriöiden osalta lopulta myös kaudella 2022, kun heinäkuussa viheriöitä rauhoitettiin pelaamiselta ja loppukaudesta pelattiin erinomaisille viheriöille.

Cooken viheriöt 1, 5, 7 ja 18 rauhoitettiin 14. kesäkuuta, ja ero on jo silminnähden huomattava esimerkiksi Golf Paviljongin terassilta katsottuna.

Korkeiden lämpötilojen myötä viheriösadetuksien määrää on lisätty ja leikkuukorkeutta pidetty vielä maltillisena, jotta rasitus on pysynyt mahdollisimman pienenä.

Kasvu on toimenpiteiden myötä lähtenyt viheriöillä odotuksien ja suunnitellun mukaisesti käyntiin, ja keskiviikosta 28.6. alkaen käytössä on väliaikaisviheriö enää väylällä 5. Viheriöiden leikkuukorkeutta on samalla laskettu ja säännölliset jyräykset aloitettu.

Alennettu greenfee-hinnoittelu jatkuu toistaiseksi, ja päättyy kun viimeinenkin viheriö saadaan takaisin peliin.

Tiedostamme, että tilanne on edelleen haastava ja toivomme pelaajilta ymmärrystä, sekä kärsivällisyyttä kun odotamme toimenpiteiden vaikutuksia.

Tällä hetkellä on erityisen tärkeää korjata omat, sekä kaikki muutkin kentällä havaitsemansa lyönti- sekä alastulojäljet.

Syksylle suunnitelluista toimenpiteistä voit lukea lisää täällä https://vierumakigolf.fi/cooken-viheriot-3105/

Alla esimerkikkikuvat päivämäärillä tilanteen havainnollistamiseksi.


26.6.2023

23.5.2023

18.5.2023