Elokuussa pelataan taas – Challenge Tour saapuu Cookelle jo seitsemättä kertaa | Vierumäki Golf

Elokuussa pelataan taas – Challenge Tour saapuu Cookelle jo seitsemättä kertaa

Vierumäki Finnish Challenge on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfkesän päätapahtumana.

Vierumäki Golfin Cooke-kentällä pelattava kilpailu järjestetään jo seitsemättä kertaa, mikä kertoo vahvasta luottamuksesta European Tour -organisaatiolta. Vuoden 2023 kilpailu pelataan muutamaa viikkoa myöhemmin kuin aiempina vuosina, nyt 17.–20. elokuuta. Palkintosummana on edellisen kilpailun tapaan 250 000€.

”Voin vilpittömästi koko organisaation puolesta sanoa, että Challenge Tourilla kilpailua pidetään ehdottomasti koko vuoden parhaiten järjestettynä tapahtumana”, kiittelee Challenge Touria johtava Jamie Hodges. ”Jokainen organisaatiomme jäsen haluaa päästä mukaan vuodesta toiseen uudelleen.”

Myös pelaajat viihtyvät Vierumäellä. Urheiluopiston liikunnalliset olosuhteet ovat poikkeukselliset, sekä kisahotellina toimiva Holiday Club sijaitsee vain kivenheiton päässä Cooke-kentästä.

Ilman toimivia kumppanuussuhteita ei tämän tasoisen kilpailun järjestäminen olisi mahdollista. Tapahtuman kumppanimyynti on jo hyvässä vauhdissa, ja myös sinä voit olla osa tapahtumaa. Räätälöidään yhdessä tarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla palveleva paketti. Uskomme, että kumppanuus voi olla paljon muutakin kuin sitä, mihin Suomessa tähän mennessä on totuttu.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jan Ruoho
jan.ruoho@vierumakigolf.fi
+358 40 8376 149

Ville Hautala
ville.hautala@vierumakigolf.fi
+358 50 0560 542

Niklas Westerlund
niklas.westerlund@vierumakigolf.fi
+358 40 8497 579