Oletko sinäkin ajanut golfautolla aina väärin? Lue tämä ja tarkista omat ajolinjasi | Vierumäki Golf

Oletko sinäkin ajanut golfautolla aina väärin? Lue tämä ja tarkista omat ajolinjasi

Tiesitkö, että golfautolla on sallittua ajaa ainoastaan päällystetyillä teillä tai väylillä, ellei caddiemaster toisin ohjeista?

Tiesitkö, että golfautolla on sallittua ajaa ainoastaan päällystetyillä teillä tai väylillä, ellei caddiemaster toisin ohjeista? Mikäli golfautolla ajetaan esimerkiksi pitkässä heinässä tai raffissa, taittuu pidempi heinä golfauton painosta maata vasten ja voi vaurioitua niin, että heinä kuolee ja kasvu pysähtyy. Tällöin heinä ei lähde nousemaan takaisin pystyyn, kuten se pelaajan painosta tekee, vaan heinikkoon jää näkyviin auton renkaan jäljet mahdollisesti koko kauden ajaksi.

Säännöt golfautojen suhteen ovat helppoja muistaa ja noudattaa:

1. Pyri ajamaan kentällä vain lyhyeksi leikatulla väylällä. Käytä aina kevyen liikenteen väylää tai päällystettyä tietä, kun se on mahdollista.

2. Ethän aja viheriöiden ja bunkkereiden välittömään läheisyyteen.

3. Autolla saa kuljettaa enintään kahta henkilöä.

4. Golfauton vuokrauksen ja ajon ikäraja on 18 vuotta.

5. Palauta golfauto kierroksen jälkeen samaan paikkaan mistä noudit sen, ellei caddiemaster toisin ohjeista.

6. Golfautot on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan golfkentän alueella. Älä siis aja golfautoja mökkien tai hotellien pihoihin.

Mikäli säännöt pääsevät pelaajalta unohtumaan, golfautojen näytöt sekä tuulilasissa olevat ohjeet toimivat muistutuksina, ja myös caddiemasterit auttavat mielellään.

Golfautoja on vuokrattavana Vierumäellä yhteensä 40kpl. Varsinkin sesonkiaikaan golfautot ovat hyvin haluttuja, joten auto on aina hyvä varata jo lähtöaikavarauksen yhteydessä auton saamisen varmistamiseksi.


Autovaraus peruuntuu automaattisesti, mikäli kentällä on voimassa autokielto esim. sääolosuhteista johtuen.

Toistaiseksi sallimme myös omien golfautojen ja muiden vastaavien kulkuvälineiden käytön kentillämme, ja tällaisten käytöstä on aina sovittava ennen kierrosta caddiemasterin kanssa. Käytöstä perimme 20 euron kierrosmaksun, mahdollisuus myös kausikohtaiseen maksuun 400 euroa. Maksu perustuu käytön valvontaan sekä golfyhtiön liiketoimintaan.

Mikäli aiheen tiimoilta herää mitä tahansa kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä caddiemaster-toimistoon.

Vierumäki Golf Caddiemaster

p. 0600 042 96 (0,91e/min)

caddiemaster@vierumakigolf.fi