Heinolan kaupungista Vierumäki Invitationalin pääyhteistyökumppani | Vierumäki Golf

Heinolan kaupungista Vierumäki Invitationalin pääyhteistyökumppani

Elokuu vaihtuu golfissa syyskuuksi Vierumäki Invitationalin merkeissä

Haastajakiertueen peruuntuneen kilpailun tilalla 31.8.–1.9. järjestettävä tapahtuma on promoottori Ville Hautalan mukaan herättänyt suurta kiinnostusta.

”Listoilla on nyt 33 varmistettua pelaajaa. Kärkipelaajista mukana ovat ainakin Roope Kakko, Noora Komulainen, Janne Kaske ja Antti Ahokas. Ulkomailla elokuun lopulla pelaavien saaminen mukaan on kiinni voimassa olevista koronarajoituksista.”

Mukaan ammattilaispelaajia tukemaan on saatu 35 kumppania.

”Vastaanotto on ollut todella positiivista”, Hautala kertoo. ”Olemme saaneet varauksetonta kiitosta siitä, että emme ole antaneet periksi, vaan ponnistelleet voidaksemme tarjota kilpaurheilijoille laadukkaan tapahtuman. Uskomme, että pro–amina pelattavat kilpailukierrokset ovat unohtumaton elämys myös tukijoille.”

Heinolan kaupunki on kilpailun pääyhteistyökumppani. Virallinen nimi on Vierumäki Invitational Hosted by Heinola.

Heinolan kaupunki on tukenut Vierumäki Finnish Challengea alusta alkaen. Elinvoimajohtaja Heikki Mäkilän mukaan myös kumppanuudelle Vierumäki Invitationalissa oli vahvat perusteet.

”Vierumäen merkitys Heinolalle on erittäin suuri, samoin golfin merkitys Vierumäelle. Pääyhteistyökumppanuudella osoitamme tukemme Vierumäelle ja olemme mukana toteuttamassa sen uutta strategiaa.”

Haastajakiertue on palaamassa Vierumäelle kaudella 2021.

”Visio jatkosta on vahvana mielessä”, Hautala kertoo. ”Ainakaan omasta halusta kilpailun jatkuminen ei jää kiinni.”

Hautalan lisäksi Challenge Tour -tapahtumia ja Vierumäki Invitationalia ovat olleet rakentamassa Jan Ruoho ja Niklas Westerlund.