Pro-Amit johdattelevat kilpailuviikkoon | Vierumäki Golf

Pro-Amit johdattelevat kilpailuviikkoon

Golf on yksilölaji, mutta kansainvälisen kilpagolftapahtuman rakentaminen on joukkuepeliä

Vierumäki Finnish Challengeakaan ei pelattaisi jo viidettä kertaa ilman pääyhteistyökumppaneiden ja muiden kumppaneiden varmistamaa tukiverkostoa.

”Pääyhteistyökumppanit luovat perustan, mutta pienetkin purot ovat tärkeitä, jotta yhteisrintamasta koko suomalaisen golfin hyväksi saadaan riittävän vahva”, Vierumäki Golf Club Oy:n myyntipäällikkö Ville Hautala sanoo.

Opetus- ja kulttuuriministeriön kilpailulle myöntämä tuki ja Suomen Golfliiton panos ovat avainasemassa, ja myös Heinolan kaupunki on ollut varmistamassa kilpailun onnistumisen jo vuodesta 2016 lähtien. Tämänvuotisista yrityskumppaneista Hautala nostaa eturiviin Hartwallin, Nokian renkaat, Bernerin, Baronan ja DNA:n.

Ollaan yhteisellä asialla, ja se näkyy myös Pro-Am-tapahtumien tunnelmassa. Ammattilaisetkin ymmärtävät tapahtuman tärkeyden ja tekevät parhaansa, jotta kierroksesta tulisi ikimuistoinen. Yrityskumppaneille Pro-Amit tarjoavat oivan tilaisuuden liikesuhteiden hoitamiseen ja vahvistamiseen.

Jännitystäkin on ilmassa, ja jokainen amatööri tekee parhaansa siivittääkseen oman joukkueensa palkintosijoille johdattelevaan lentoon. Eikä erikoispalkintojen tai give away -muistojenkaan arvoa pidä väheksyä.

Vierumäki Finnish Challengen Pro-Amit pelataan tänä vuonna kahtena päivänä. Kumpanakin päivänä pelaajien ulottuvilla on useita hole in one -palkintoja. Jos sellaisia ei tehdä, kumppaneiden kesken arvotaan kumpanakin päivänä Nokian rengassarja. Muut hole in one -palkinnot kilpailuviikolla ovat Yamahan moottoripyörä (7. reikä) ja Gymstickin juoksumatto (15. reikä).

Kenttä on erinomaisessa kunnossa, kiiteltiin yhdestä suusta. Kilpailujohtaja Simon Higginbottom totesi saman asian kiertueen puolesta pitämässään puheenvuorossa palkintojenjaon yhteydessä.