Rentan ja Vierumäki Golfin yhteistyölle jatkoa! | Vierumäki Golf

Rentan ja Vierumäki Golfin yhteistyölle jatkoa!

Pohjois-Euroopassa toimiva Renta Group Oy on yksi Vierumäki Finnish Challengen pääyhteistyökumppaneista.

Golf Paviljongin viereen rakennettu Renta Kabinetti palvelee eri asiakasryhmiä tarpeen vaatiessa. Kaksikerroksinen Kabinetti on asiakkaiden vapaassa käytössä, mikäli varauksia ei ole. Yläkerran terassilta avautuu hieno näkymä Cooke-kentälle. Challenge Tour -viikolla tila toimii VIP-asiakkaiden käytössä.

”Renta on mukana mahdollistamassa Vierumäki Challenge Tour – turnauksen onnistumista niin pelaajille kuin katsojille. Olemme muun muassa toteuttaneet yhdessä Vierumäki Golfin kanssa täysin uudenlaisen VIP-kokemuksen kentän laidalle. Renta Kabinetissa VIP-katsojat pääsevät aistimaan viimeisen väylän jännityksen maailmanluokan puitteissa. Jälleen kerran Vierumäellä tulee olemaan upea kansainvälinen turnaus”, kommentoi Nico Tiihonen, Renta Suomen markkinointipäällikkö.

”Asiakkaan ymmärtäminen, luotettavuus ja innovatiivisuus ovat Rentan arvoja. Vierumäki Golfissa liputetaan vahvasti näiden samojen asioiden puolesta. Yhteistyö tällaisen sitoutuneen ja monikansallisen yrityksen kanssa on kunnia-asia. Tässä kumppanuudessa aistii aidosti sen, että molemmat osapuolet arvostavat toisiaan. On myös hienoa havaita, miten molemmat osapuolet käyttävät arjessa toistensa palveluita. Toivottavasti saamme nauttia tällaisesta yhteistyöstä pitkään ”, iloitsi Vierumäki Golfin myyntipäällikkö Ville Hautala.