Classic hoitovastikelaskutus ja prosenttiosuudet | Vierumäki Golf

Classic hoitovastikelaskutus ja prosenttiosuudet

Prosenttiosuuksiin jaettujen osakeomistusten laskutuskäytäntöön muutos

Vierumäki Golf Oy:n (Classic) hoitovastikelaskut lähetetään viikon 9 aikana, yhtiön hallituksen päätettyä kokouksessaan 14.2. vuoden 2024 hoitovastikkeeksi 500 e/pelioikeus (sis. alv). Hoitovastikkeiden eräpäiväksi päätettiin 15.3.2024.

Kuten edellisessä uutiskirjeessämme kirjoitimme, vuoden 2024 Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke) hoitovastikelaskut on lähetetty torstaina 25.1.2024. Yhtiön hallitus päätti vuoden 2024 hoitovastikkeeksi 495 e/pelioikeus (sis. alv). Hoitovastikkeiden eräpäiväksi päätettiin 15.2.2024.

Kaikki laskut lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli osakkeen omistussuhde on jaettu prosentuaalisesti 50/50, laskutetaan hoitovastike yhdellä laskulla, lähtökohtaisesti siltä osakkeenomistajalta, jonka asiakastiedoissa on toimiva sähköpostiosoite.

Mikäli osakkeenomistussuhde on jaettu prosentuaalisesti muutoin kuin 50/50, hoitovastike laskutetaan yhdellä laskulla siltä osakkeenomistajalta, jonka omistusosuus on suurin. Laskun vastaanottaja voi luonnollisesti jakaa laskut prosenttiosuuksiin itse, ja laskut on mahdollista maksaa useammilla suorituksilla, kunhan maksuissa käytetään samaa laskulla näkyvää viitenumeroa.

Laskun vastaanottavaa, ns. osakkeen "pääomistajaa", on mahdollista tiedustella ja/tai muuttaa ottamalla yhteyttä puh. 0600 042 96 (0,76e/min) tai sähköpostitse osoitteeseen golftoimisto@vierumakigolf.fi

Mikäli prosenttiosuuksin jaetun osakkeen hoitovastikkeen haluaa edelleen laskutettavan omistusuhteiden mukaan, on tämä mahdollista erillisellä pyynnöllä sähköpostitse golftoimisto@vierumakigolf.fi. Tällöin hoitovastikelaskulle lisätään toimistomaksu 50e /osake (sis. alv), joka valinnan mukaan joko jaetaan prosenttiosuuksien mukaan kaikkien osakkeeenomistajien kesken tai laskutetaan pyynnön esittäneeltä osakkeenomistajalta.

Syynä uuteen laskutuskäytäntöön siirtymiseen on toiminnan tehostaminen sekä mm. lähetyskulujen karsiminen. Samalla käytäntö minimoi mahdollisuuden, jossa yksi osakkeenomistajista jättäisi yhteisomistukselliseen osakkeeseen kohdistuvan hoitovastikelaskun osuuden maksamatta, ja yhtiöjärjestyksen mukaisesti kaikki osakkeen pelioikeudet olisivat käyttökiellossa maksujen suorittamiseen asti, ja näin kauden aloittaminen saattaisi viivästyä. Huomioittehan, että myös maksumuistutuskulut ovat osakkeeseen kohdistuvia.

Yhteisomistukselliset osakkeet ovat edelleen merkitty prosentuaalisesti osakerekisteriin, ja muuttuva käytäntö on siis ainoastaan toimintaa tehostava sekä kuluja pienentävä. Käytäntö on yleisesti käytössä Suomessa golf-alalla, ja yleinen hallinto-/laskutustapa mm. myös asunto-osakeyhtiöiden hoitovastikelaskutuksessa.

Mikäli aiheen tiimoilta herää mitä tahansa kysyttävää, olettehan rohkeasti yhteydessä puh. 0600 042 96 (0,76e/min) tai golftoimisto@vierumakigolf.fi

Pelioikeuksien käyttövalinnat voitte tehdä kotisivuillamme kirjautumalla sisään sivuston oikeasta yläkulmasta. Kuvalliset ohjeet pelioikeusvalinnoille löydätte alta.

Mukavaa alkavaa kevättä ja lähestyvää golfkautta 2024


Ohje - Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Kuinka osakkeen pelioikeus otetaan käyttöön järjestelmässä?

Lue lisää