Jo kahdeksatta kertaa Vierumäellä – Challenge Tour saapuu Cookelle elokuussa! | Vierumäki Golf

Jo kahdeksatta kertaa Vierumäellä – Challenge Tour saapuu Cookelle elokuussa!

Lauri Ruuska nappasi voiton viime vuoden kilpailussa kotiyleisön kannustaessa.

Hyvää kannattaa odottaa. Suomalaisen golfkesän päätapahtuma järjestetään jälleen Vierumäellä. Cooke-kenttä isännöi elokuun 15.–18. päivä pelattavaa Vierumäki Finnish Challenge kilpailua jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna palkintopotti nousee historiallisen korkealle, 270 000 euroon.

Kilpailun promoottori Jan Ruoho iloitsi sopimuksen synnyttyä: ”Hienoa, että saadaan tapahtumalle jatkoa. Challenge Tour-osakilpailun pelaaminen Suomessa on elintärkeä asia suomalaiselle kilpagolfille. Tämän tasoisen tapahtuman järjestäminen nykyisessä taloustilanteessa ei missään nimessä ole helppoa tai itsestään selvää. Onneksi meillä on laaja kumppaniverkosto ja yhteistyöllä saamme tarvittavat palikat paikoilleen. Myyntityö on edelleen kesken ja toivommekin suomalaisen golfyhteisön lähtevän sankoin joukoin mukaan talkoisiin, jotta voimme tulevaisuudessakin seurata tulevien Välimäkien, Samoojien ja Ruuskien otteita maailmalla.”


Challenge Tourin johtaja Jamie Hodges oli tyytyväinen jatkoon: ”Olemme innoissamme voidessamme palata Vierumäelle elokuussa. Lomakeskus tarjoaa yhden Suomen hienoimmista golfelämyksistä ja olemme nauttineet aiemmista vierailustamme täällä. Kiitos erityisesti Jan Ruoholle ja Vierumäki Golfin henkilökunnalle heidän avustaan ​​ja vieraanvaraisuudestaan. Odotamme innolla, että pääsemme taas työskentelemään tiimin kanssa ikimuistoisen tapahtuman järjestämiseksi." Myös pelaajat viihtyvät Vierumäellä. Suomen Urheiluopiston liikunnalliset olosuhteet ovat poikkeukselliset, sekä kisahotellina toimiva Holiday Club sijaitsee vain kivenheiton päässä Cooke-kentästä.


Vuoden 2023 Vierumäen kilpailusta muistetaan Lauri Ruuskan uskomaton 59 lyönnin kierros, sekä tietenkin koko turnauksen voitto, huiman kotiyleisön tuella. Voiton avulla Ruuska nappasikin itselleen paikan karsintojen kautta tämän vuoden DP World Tourille. Kuka suomalaisista nousee tänä vuonna parrasvaloihin?


Aiemmin joulukuussa European Challenge Tour julkisti maailmanlaajuisen 2024 Road to Mallorca -kiertueen aikataulun, joka nyt Vierumäen tullessa mukaan, käsittää yhteensä 30 kilpailua. Kilpailut järjestetään kolmella mantereella, 19 eri maassa. Palkintorahaa on jaossa yli 8 miljoonaa euroa. Kauden 2024 Challenge Tourin ensimmäinen osakilpailu SDC Open, pelataan Etelä-Afrikassa tällä viikolla. Kauden päättävä Rolex Challenge Tour Grand Final pelataan Club de Golf Alcanadassa kolmantena peräkkäisenä vuonna 31. lokakuuta - 3. marraskuuta, kun ranking-listan 45 parasta pelaajaa taistelee Mallorcalla noususta pääkiertueelle. Finaalin päätteeksi rankingin 20 parasta lunastavat itselleen paikan ensi kauden DP World Tourille.


-----


Ilman toimivia kumppanuussuhteita tämän tasoisen kilpailun järjestäminen ei olisi mahdollista. Tapahtuman kumppanimyynti on jo hyvässä vauhdissa, ja myös sinä voit olla osa tapahtumaa. Räätälöidään yhdessä tarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla palveleva paketti. Uskomme, että kumppanuus voi olla paljon muutakin kuin sitä, mihin Suomessa tähän mennessä on totuttu.


Ota rohkeasti yhteyttä!


Promoottori Jan Ruoho

jan.ruoho@vierumakigolf.fi +358 40 8376 149


Myyntipäällikkö Ville Hautala

ville.hautala@vierumakigolf.fi +358 50 0560 542


Myynti & Tapahtumat Niklas Westerlund

niklas.westerlund@vierumakigolf.fi +358 40 8497 579