Kesätyö Vierumäellä? Haemme asiakaspalvelijoita golfkentän vastaanottoon!

Caddiemaster / asiakaspalvelija, 3-4 paikkaa, 25-37,5h/vko

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.​​​​​​​

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golf-kentät.

Caddiemaster / asiakaspalvelija, 1-2 paikkaa, 25-37,5h/vko, Vierumäki Golf/Golf Club Oy, Heinola

Vierumäki Golf hakee caddiemastereita / asiakaspalvelijoita (1-2 paikkaa) asiakaspalvelutehtäviin kesäksi 2023 golfkentän vastaanottoon.

Caddiemasterin toimenkuvaan kuuluu pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaaminen, kassatyöskentely, kilpailujen ylläpito ja tulospalvelu, sekä muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät.

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille 1.4.-31.10.2023 välillä (25,0 - 37,5 h/vko), painottuen kesäkaudelle. Sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti. Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-9 tuntia.

Toivomme hakijoilta iloista ja myönteistä asennetta, oma-aloitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä kykyä mukautua kiireiseenkin työrytmiin. Golfin lajituntemus, kielitaito, eri ohjelmistojen käyttökokemus (WiseGolf & MS Office), sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön sekä laajat henkilökuntaedut.

Caddiemasterin työt edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää. Palkkaus määräytyy Golf-alan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 31.3.2023 mennessä osoitteeseen golftoimisto(a)vierumakigolf.fi. Ilmoitathan jo hakemuksessa millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti ja mahdollisuuden osa-aikatöihin keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohella.

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä saat Vierumäki Golfin toimistosta


Laura Mesiäinen, toimistopäällikkö

045 128 1638 (arkisin klo 9-15)

laura.mesiainen(a)vierumakigolf.fi


Matias Keskikylä, asiakkuus- ja palvelupäällikkö

050 308 5692 (arkisin klo 9-15)

matias.keskikyla(a)vierumakigolf.fi