Kesätyö Vierumäellä? Haemme ravintolatyöntekijöitä!

Keittiömestari, kokki, tarjoilija sekä ravintola-apulainen, 5-8 paikkaa, 25,0 - 37,5 h/vko

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golf-kentät. Golf Paviljongin ravintolasta ja kentän taukokioskilta palvelemme asiakkaitamme hymyssä suin koko kesän.

Vierumäki Golf hakee ravintolatyöntekijöitä Golf Paviljongille kesäkaudelle 2023

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille kesäkaudella. Kautemme alkaa huhtikuulla jatkuen lokakuuhun saakka. Töitä tehdään kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti. Meillä on tarjota Sinulle mahtava työporukka upeassa miljöössä hyvillä henkilökuntaeduilla. Iloinen asiakaspalvelu, oikea asenne, joustavuus ja hauskanpito töissä on meille tärkeää. Järjestämme useita tapahtumia kauden aikana ja pääset osalliseksi esimerkiksi suurta, kansainvälistä golfkisaviikkoa Vierumäki Finnish Challengea.

Oletko keittiön moniosaaja, kokki, jonka kauha pysyy kädessä kiireenkin keskellä ja Sinulla on aiempaa kokemusta sekä lounasruokien että a la carte-annosten valmistamisesta? Kykenet työskentelemään yksin, mutta tarvittaessa jaat keittiön toisen ammattilaisen kanssa. Tuo ideasi ja osaamisesi osaksi innokasta porukkaa!

Joukostamme puuttuu myös vastuullinen keittömestari, joka yhdessä ravintolapäällikön kanssa suunnittelee lounas- ja á la carte -listamme, vastaa päivittäisistä tavaratilauksista ja toimii keittiön kantavana voimana. Menustamme löytyvät mm. burgerit ja salaatit, päivittäinen buffet-lounas, ryhmäruokailuja ja grilli-iltoja puuhiiligrillistämme.

Etsimme myös iloisia ammattilaisia salin puolelle vastaamaan anniskelusta ja asiakaspalvelusta. Omaathan hygienia- ja anniskelupassin, sinulla on aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä niin yksin kuin yhdessä, hyvä paineensietokyky kiireen keskellä ja sinulla on timanttinen asenne. Työtehtäviisi kuuluvat myös kahvilatuotteiden valmistus, kassatyöskentely ja siisteyteen liittyvät tehtävät.

Lisäksi tarvitsemme reippaita apulaisia auttamaan kuormanpurussa, siistimisessä ja asiakaspalvelussa. Sinulta tulee löytyä hygieniapassi, oma-aloitteisuutta ja halua oppia koko ajan uutta. Aiempi kokemus ravintolasta ei ole välttämätöntä, mutta mahtava asenne on.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.4.2023 mennessä osoitteella: nita.hamalainen(a)vierumakigolf.fi

Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Nita Hämäläinen, Ravintolapäällikkö
050 5277 978
nita.hamalainen(a)vierumakigolf.fi

Hakuaika päättyy 7.4.2023