Rauhallista joulua! | Vierumäki Golf

Jouluinen tervehdys Vierumäeltä.

Rauhallista joulua!

Vierumäki Golfin kausi 2023 oli jälleen merkityksellinen ja mieleenpainuva. Classic-kenttä oli kauden alusta alkaen huippuvireessä. Cooke-kenttä pääsi loistoonsa juhannuksen jälkeen, keräten silloin pelaajilta varauksetonta kiitosta.

Järjestimme kentillämme yhteensä noin 260 ryhmä-, asiakas- ja kilpailutapahtumaa, kruununa jo 7. kerran järjestetty Suomen kansainvälisin, laadukkain ja kovin miesten ammattilaiskilpailu, Vierumäki Finnish Challenge. Lauri Ruuskan riemukasta Challenge Tour -voittoa seurasi elokuussa paikan päällä ennätysyleisö. Tapahtumasta välitettiin koosteet niin maailmanlaajuisella Viasat Golf -kanavalla kuin valtakunnallisella MTV3-kanavallakin.

Rohkean ja määrätietoisen toimintamme ansiosta monet suomalaiset golfarit pääsivät tavoittelemaan unelmiaan kansainvälisillä kentillä Challenge Tourin myötä tulevien ”kutsukorttien” avulla.

Työllistimme kuluneen vuoden aikana 72 henkilöä. Lisäksi edistimme kymmenientuhansien ihmisten fyysistä ja psyykkistä terveyttä sekä aktiivista elämäntyyliä. Monipuolisia palvelujamme käytti onnistuneesti yli 73 000 henkilöä.

Oma hyvinvoiva henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara. Heti perässä tulevat arvokkaat asiakkaamme, jotka luottavat toimintaamme ja palaavat hymyilevin kasvoin kerta toisensa jälkeen. Pyrimme jatkossakin kehittämään palvelujamme ja olemaan luottamuksen arvoisia. Meille tärkeitä ovat niin yksittäiset pelaajat kuin myös isot tapahtumat. Nämä yhdessä muodostavat kaikkia palvelevan kokonaisuuden.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta – yhdessä saimme aikaiseksi merkittäviä asioita. Toivomme vilpittömästi, että hedelmällinen yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.

Joulukuusen tuoksua, kynttilän lämpöä, rauhaa ja hyvää mieltä!

Toivottaa Vierumäki Golfin väki.