Suomen Golfliiton ja Vierumäki Golfin yhteistyölle jatkoa | Vierumäki Golf

Golfliiton ja Vierumäki Golfin yhteistyölle jatkoa

Elokuussa pelattavan Vierumäki Finnish Challengen yhtenä pääyhteistyökumppanina toimii jälleen Suomen Golfliitto, jolle Challenge Tourin vaihtokorttijärjestelmä tarjoaa tilaisuuden pelimahdollisuuksien luomiseen lajin huipulle tähtääville pelaajille. Golfliitto hallinnoi Vierumäen kilpailun kautta järjestyviä vaihtokortteja. Kumppanuuden myötä myös tapahtuman koko nimi on tänä vuonna Vierumäki Finnish Challenge supported by Finnish Golf Union.


Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen, sekä kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen olivat erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumisesta:

Juha Korhonen:
”Vierumäen Challenge Tour -kilpailu on näyteikkuna kansainväliseen ja suomalaiseen huippugolfiin. Sen avulla suomalaisille pelaajille avautuu väylä kehittyä ja päästä eteenpäin omalla pelaajaurallaan. On upeaa tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä Vierumäen järjestelyorganisaation kanssa ja osaltamme olla mahdollistamassa suomalaisen huippugolfin elinvoima.”

Juha Juvonen:”Challenge Tour – kilpailun järjestäminen Suomessa on tärkeää monesta syystä. Tietysti ensisijaisesti se on loistava tukimuoto ja mahdollisuus pelaajille. Ja onhan monella muistissa viime vuosien suomalaisvoittajat Kim Koivu ja Lauri Ruuska. Fanit ovat saanet tyydytettyä golfnälkäänsä hienosti. Olemme myös osa pohjoismaista yhteistyöverkostoa, jossa Satelliittikiertueiden status on selkeästi sidottu CT-tason kilpailujen järjestämisvelvoitteeseen. Näin tuomme oman kortemme kekoon kehitysportaan varmistamiseksi.
Tiedän, että Vierumäki Golfin toimijoilla sykkii iso sydän kilpagolfille, hatunnosto heille kaikille! Ja nöyrä kiitos kaikille sitoutuneille yhteistyökumppaneille, jotka omalla panoksellaan mahdollistavat tapahtuman jatkuvuuden.”