Syksy saapuu tänäkin vuonna Vierumäelle | Vierumäki Golf

Syksy saapuu tänäkin vuonna Vierumäelle

Golfkausi jatkuu toivottavasti vielä hyvän tovin, vaikka kalenteri kääntyikin jo syyskuun puolelle

Kentät ovat upeassa syyskunnossa, ja onkin erittäin tärkeää muistaa paikata omat alastulo- sekä lyöntijäljet kentällä. Korjaamattomana kyseiset paikat ovat erityisen alttiita aloituspaikkoja esimerkiksi rikkaruohon tai taudin kytemiselle, ja talven jäljiltä moiset tuhot saattavat näkyä pitkälle seuraavaan golfkauteen.

Golfkauden loppupuolella, syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä, on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kenttähenkilökunta tekee päätöksen, monelta kentälle pääsee pelaamaan.

Mikäli kenttää ei saada mahdollisten yöpakkasten johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla. Tällä käytännöllä otamme huomioon pelaajat, jotka ovat alunperinkin varanneet lähtöajan myöhemmäksi.

4. syyskuuta alkaen kentille lähteminen on mahdollista aikaisintaan klo 7.00.

Myös golfautot ovat loppukauden käytössä säävarauksella. Kentänhoito tarkistaa tilanteen päivittäin, ja tekee tarvittaessa päätöksen autojen käyttämisestä. Autot ovat normaalisti käytössä, kunnes toisin ilmoitetaan.
Tarkistathan ajankohtaiset aukioloajat caddiemasterin, taukokioskien sekä Golf Paviljongin osalta kotisivuiltamme

Caddiemaster ja Golf Paviljongin ravintola

Taukokioskit, Classic ja Cooke


Sää- ja pelaajatilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin, ja taukokioskin ollessa suljettu palvelee kentällä pelaajia mahdollisuuksien mukaan kioskiauto.

Tervetuloa testaamaan omaa syyskuntoa Vierumäen upeille golfkentille!