Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooli 2024 | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooliin ilmoittautuminen 2024

Cooken Pelioikeuspooliin 2024 ilmoittautuminen päättyy 15.3.2024 klo 16.00. Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan.

Cooken Pelioikeuspooliin 2024 ilmoittautuminen päättyy 15.3.2024 klo 16.00

Osakkaiden peliaikojen saatavuuden turvaamiseksi yhtiö (Vierumäki Golf Club Oy) ei myy pelioikeuksia, pelilippuja tai greenfeetä. Yhtiö myy pelilippuja, greenfeetä ja tapahtumia pelioikeuspoolista sekä yhdistää niihin muita palveluita yhtiön tuottojen lisäämiseksi.

Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan. Hoitovastikkeet on laskutettu tammikuussa, eräpäivä 15.2.2024.

Luovutus on sitova kuluvalle vuodelle, eikä osakas voi sen jälkeen käyttää tai vuokrata pelioikeutta ja hän luopuu osakkeen kaikista pelillisistä oikeuksista. Luovutusilmoitukset tulee tehdä 15.3.2024 klo 16:00 mennessä osoitteeseen golftoimisto@vierumakigolf.fi

Yhtiö ei takaa luovutetuista pelioikeudesta saatavia tuottoja. Luovutetuista pelioikeuksista saadut myyntituotot jaetaan pelioikeuksien luovuttajien kesken tasan jakamalla tuotot kaikkien luovutettujen pelioikeuksien kappalemäärällä.

Yhtiö vähentää näin lasketun luovutetun pelioikeuden tuotosta toimistomaksun (10€) ja jäljelle jäänyt tuotto palautetaan pelioikeuden luovuttajalle marraskuun loppuun mennessä. Yli 10.000 euron osakaskohtaiset kertyneet tuotot palautetaan kuukausittain.

Mikäli pelioikeuskohtainen nettotuotto toimistomaksun jälkeen ylittää 570€, niin golfyhtiön myyntipalkkio on 25% ylimenevästä tuotosta.