Vierumäki Golf ottaa käyttöön WiseGolf-järjestelmän | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf ottaa käyttöön WiseGolf-järjestelmän

Vierumäki Golf on valinnut uudeksi toiminnanohjausjärjestelmäkseen WiseNetworkin tarjoaman WiseGolfin.


WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus, yrityksen ketteryys sekä järjestelmän kehittämiseen sitoutuminen olivat asioita, jotka vaikuttivat Vierumäki Golfin järjestelmävalintaan. Käyttöönotto aloitetaan välittömästi, ja järjestelmä on käyttövalmiina golfkauteen 2023 lähdettäessä.

WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kymmenen toimintavuotta ja yli 155 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

”Ajatuksemme on tuottaa yrityksille kaikki niiden toiminnanohjauksessa tarvittavat työkalut samassa tietojärjestelmässä. Vierumäki Golfin monipuolinen tarve tuottaa ensiluokkaisia vapaa-ajan palveluita, tuo parhaat hyödyt järjestelmästämme sekä Vierumäki Golfille että loppuasiakkaalle, eli pelaajalle”, kertoo WiseNetworkin golfin toimialajohtaja Mika Nieminen.

CRM-ohjatusta WiseGolf-järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: ajanvaraus, asiakkuudenhallinta, kassa, osakasrekisteri sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon ratkaisut. WiseGolf haluaa tarjota golfliiketoimintaan alan parhaat työkalut, jotka kehittyvät jatkuvasti.

Haluamme kiittää Vierumäki Golfia tästä mahtavasta mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä todellisen eurooppalaisen huippukentän kanssa”, iloitsee Nieminen

WiseGolfin tarjoama kokonaisuus vakuutti

”WiseGolfin kokonaisvaltainen ja nykyaikainen järjestelmä, sekä lähestymistapa aiheeseen liittyviä asioita kohtaan vakuuttivat meidät jo varhaisessa vaiheessa markkinoilla olevia vaihtoehtoja läpi käydessä. Olemme seuranneet järjestelmän kehitystä tarkasti jo sen julkaisusta alkaen, ja hyppäämme nyt innolla mukaan”, toteaa Vierumäen golf-yhtiöiden toimitusjohtaja Jan Ruoho

Samalla linjalla jatkaa myös Vierumäen päässä projektinvetäjänä toimiva Vierumäki Golfin asiakkuus- ja palvelupäällikkö Matias Keskikylä:

Jo valmiina olevat ominaisuudet yhden järjestelmän alaisuudessa mahdollistavat nykyaikaisen ja laadukkaan toiminnan asiakaspalvelun yhteydessä, loppuasiakas eli pelaaja tässäkin etusijalla. Järjestelmänvaihdos tukee ja on osa aiemmin aloitettua linjaa Vierumäen golf-palveluiden asioinnin, sekä hallinnon sähköistämisestä ja tehostamisesta.

Sitoutuminen järjestelmän kehittämiseen yhdessä asiakaskenttien kanssa, ja avoin tiedottaminen kehitysputkessa olevista asioista ovat omaan silmään varsin isoja valinnan puolesta puhuvia asioita, ottaen lisäksi huomioon järjestelmän jo erinomaiset valmiit ominaisuudet. Uskon, että Wisegolf on tulevaisuudessa valintana aivan ”no-brainer”.

Mitä pelaajan tulee huomioida?

Suosittelemme pelaajia tarkistamaan Golfboxiin kirjautumalla omien tietojen ajantasaisuuden, ja korjaamaan tarvittaessa esimerkiksi puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

WiseGolf-järjestelmän käyttöönoton myötä Golfboxin osalta jatkamme käyttöä kilpailumoduulin kanssa.

Tiedotamme projektin etenemisestä kotisivuillamme ja uutiskirjeissä esimerkiksi käyttöohjeiden osalta.

Lisätietoa yrityksestä:

WiseNetwork Oy on it-kehitysyhtiö, jonka päätoimipiste sijaitsee Porissa. Kehittämämme SaaS-palvelutuote – WisePlatform – muodostuu valmiista CRM-ohjatusta liiketoimintajärjestelmästä viestintään, myyntiin ja taloushallintoon sekä toimialakohtaisista ratkaisuista.
www.wisenetwork.fi