Golftapahtuman järjestäminen | Vierumäki Golf

Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024

Vietä hauska päivä kaveriporukalla, tiimipäivä kokousten välissä, tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Onko edustamasi yrityksen suunnitelmissa kestitä avainasiakkaita golfin parissa tai viettää tiimipäivää golfin parissa? Onko ensi vuonna sinun vuorosi järjestää kaveriporukkanne vuotuinen korkean paikan leiriviikonloppu? Golf on parasta porukassa ja mitä mainioin laji kerääntyä samanhenkisten ihmisten kesken viettämään aikaa tai virkistämään esimerkiksi nuutunutta palaveripäivää.

Kausilla 2022 ja 2023 pelattiin Vierumäen kentillä ennätysmäärä tapahtumia. Kauden 2024 tapahtumat varattavissa nyt, ole nopea!

Kysy lisää – Ville Hautala, ville.hautala@vierumakigolf.fi, p. 0500 560 542

Vierumäki on erinomainen paikka golftapahtuman järjestämiseen. Uudistetulla Classicilla tai ammattilaisten suosimalla Cookella järjestät helposti muutaman hengen pelitapahtuman, golfaat kokouksen lomassa tai toteutat isomman porukan “Ryder Cupin” kaveriporukalle tai avainasiakkaille. Useamman päivän kestävät tapahtumat sekä koko kentän yhteislähtökilpailut onnistuvat vuosien kokemuksella. Tarvittaessa toinen kentistämme voidaan varata kokonaan tapahtumakäyttöön. Räätälöimme tapahtumat aina asiakkaiden toiveisiin sopivaksi esimerkiksi pelimuodon ja lähtöjen osalta, ja henkilökuntamme hoitaa tarvittaessa myös tulospalvelun.

Laadukkaat majoitustilat, ravintolat sekä kokous- ja kongressitilat sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Tarvittaessa golfpäivän voit päättää autenttisen savusaunan lauteille tai yhdistää golfin lomaan muuta liikunnallista tekemistä sadan eri lajin valikoimasta! Hyvän sijainnin ja kulkuyhteyksien johdosta meille on vaivaton ja helppo tulla sekä Etelä- että Keski-Suomesta.

ESIMERKKIOHJELMA VIERUMÄELLÄ

• Pelaajien vastaanotto, ilmoittautuminen, mobiilitulospalvelun ohjeistaminen
• Aamiainen/lounas ja kilpailuinfo klubiravintolassa
• Lämmittely harjoitusalueilla tai terassilla
• Kilpailu Cooke- tai Classic-kentällä, sisältäen erikoiskilpailut
• Ruokailu ja palkintojenjako klubiravintolassa kilpailun jälkeen

Ota yhteyttä, ja räätälöidään yhdessä juuri teidän yrityksenne tai ryhmänne näköinen tapahtuma!

Ville Hautala, myyntipäällikkö,
ville.hautala@vierumakigolf.fi
p. 0500 560 542