Kenttien tilanne 24.5. - Vierumäki Golf | Vierumäki Golf

Kenttien tilanne 24.5.2023

Voit osallistua omalta osaltasi kenttien ja viheriöiden kunnon paranemiseen muistamalla korjata kaikki omat sekä huomaamanne jäljet kentällä, varsinkin lyönti- ja alastulojäljet.

Classicilla normaalit greenfee-hinnat 29.5. alkaen

Viheriöiden ja kenttien kunto on jälleen puhututtanut ympäri Suomen alkukauden ajan, johtuen jälleen lämpötilojen osalta osittain epävakaisesta talvesta sekä lumen määrästä.

Vierumäen osalta väylien kunto oli jo heti avaamisesta alkaen ajankohtaan nähden erinomainen, ja viheriöidenkin puolella tilanne selvästi parempi kuin vastaavaan ajankohtaan vuonna 2022. Kenttien oltua nyt noin kuukauden avoinna, on tilanne parantunut heti kelien lämmettyä.

Olosuhteiden paraneminen vaatii vielä hieman kärsivällisyyttä. Erityisesti Cooken puolella kasvu on ottanut merkittäviä askelia eteenpäin, alla kuvapari jotka ovat otettu viiden päivän sisällä toisistaan sekä vertailukuva vuodelta 2022.


Kuva otettu 19.5.2022

Kuva otettu 18.5.2023


Kuva otettu 23.5.2023


Kenttien avaamisen yhteydessä alensimme hinnaston mukaisia greenfee-hintoja molemmilla kentillä 65 euroon. Tilanteen parannuttua, Classicilla palataan normaaliin greenfee-hintaan 88 euroa maanantaina 29.5.

Cookella alennettua hinnoittelua jatketaan 18.6. asti. Vaikka viheriöiden kasvu on lähtenyt hienosti liikkeelle, on silti odotettavissa vielä muutaman viikon ajan pientä pomppuisuutta, jyräämisestä huolimatta.

Voit osallistua omalta osaltasi kenttien ja viheriöiden kunnon paranemiseen muistamalla korjata kaikki omat sekä huomaamanne jäljet kentällä, varsinkin lyönti- ja alastulojäljet. Korjaamattomana kyseiset paikat ovat erityisen alttiita aloituspaikkoja esimerkiksi rikkaruohon tai taudin kytemiselle.

Erittäin mukavaa alkanutta golfkesää, ja lämpimästi tervetuloa Vierumäelle!