Ohje - Monikäyttöpelioikeuden varaaminen ja käyttäminen | Vierumäki Golf

Ohje - Monikäyttöpelioikeuden käyttäminen ajanvarauksessa

Alla kuvalliset ohjeet monikäyttöpelioikeuksien käyttämiselle järjestelmässä

Monikäyttöpelioikeuden salasanan syöttäminen ajanvaraukseen

​​​​​​​Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura, tasoitus)

Nimetyllä pelioikeudella voit varata edelleen ennakkoon yhtä monta aikaa kuin aiempinakin kausina, mutta pelioikeuteen liitettynä varausten maksimimäärä yhdenvertaistuu mm. monikäyttöpelioikeuksilla pelaavien osalta. Järjestelmä seuraa automaattisesti ajanvarausten määrää niihin liitettyjen pelioikeuksien osalta.

Mikäli monikäyttöpelioikeuden salasana ilmoitetaan käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterilla ja pelioikeus on käytettävissä, veloitetaan kesäkuun loppuun asti (30.6.2024) toimistomaksua 25e/pelaaja

​​​​​​​1.7.2024 alkaen kyseisessä tilanteessa pelaajalta veloitetaan varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen​​​​​​​ green fee-maksu.

Mikäli tarvitset apua tai opastusta järjestelmän käytössä, autamme mielellämme.


Alla kuvalliset ohjeet monikäyttöpelioikeuden käyttämiselle järjestelmässä

Monikäyttöpelioikeuden koodi/salasana on löydettävissä osakkeelle/pelioikeudelle merkityn yhteyshenkilön asiakastiedoista.​​​​​​​

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan, emmekä tällöin voi taata pelioikeuden käyttöä ja pelioikeusohjesääntöjemme mukaisesti kyseessä on varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen green fee-kierros.


Monikäyttöpelioikeuden salasanan syöttäminen ja käyttäminen


Monikäyttöpelioikeuden salasana syötetään ennen ajanvarauksen aloittamista WiseGolf-sovelluksessa tai osoitteessa https://golfapp.wisenetwork.fi/

Omat tiedot -> Pelioikeudet -> Aktivoi pelioikeus salasanalla -> Syötä salasana

Salasanan syöttämisen jälkeen aktivoidut pelioikeudet näkyvät pelioikeuden nimellä omissa tiedoissa

Ajanvarauskalenterin näkymä päivittyy kyseisen pelioikeuden määritysten mukaan, mm. hinnan tai varausajan mukaisesti

Lähtöaikaan varattavissa olevien pelioikeuksien määrä näkyy monikäyttöpelioikeuden nimen perässä -> Sinun lisäksesi, kuinka monelle otetaan käyttöön?

Mikäli pelioikeutta ei ole vapaana kyseiselle päivälle tai voimassa olevien varausten maksimimäärä on täynnä, järjestelmä ilmoittaa tästä.

Hinta muuttuu varauksen ja pelioikeuden aktivoinnin mukana, mikäli pelioikeuksia on käytettävissä.


Tiedote 15.4.2024 - Monikäyttöpelioikeuden hallinnoijille ja käyttäjille

Ohessa ohjeita monikäyttöpelioikeuden hallinnoijalle ja käyttäjälle

Lue lisää

Ajankohtaista

Lue lisää