Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooliin ilmoittautuminen 2023 | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooliin ilmoittautuminen 2023

Cooken Pelioikeuspooliin 2023 ilmoittautuminen päättyy 14.4.2023 klo 16.00. Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan.

Cooken Pelioikeuspooliin 2023 ilmoittautuminen päättyy 14.4.2023 klo 16.00

Osakkaiden peliaikojen saatavuuden turvaamiseksi yhtiö (Vierumäki Golf Club Oy) ei myy pelioikeuksia, pelilippuja tai greenfeetä. Yhtiö myy pelilippuja, greenfeetä ja tapahtumia pelioikeuspoolista sekä yhdistää niihin muita palveluita yhtiön tuottojen lisäämiseksi.

Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan. Hoitovastikkeet on laskutettu helmikuussa, eräpäivä 27.2.2023.

Luovutus on sitova kuluvalle vuodelle, eikä osakas voi sen jälkeen käyttää tai vuokrata pelioikeutta ja hän luopuu osakkeen kaikista pelillisistä oikeuksista. Luovutusilmoitukset tulee tehdä 14.4.2023 klo 16:00 mennessä osoitteeseen golftoimisto@vierumakigolf.fi

Yhtiö ei takaa luovutetuista pelioikeudesta saatavia tuottoja. Luovutetuista pelioikeuksista saadut myyntituotot jaetaan pelioikeuksien luovuttajien kesken tasan jakamalla tuotot kaikkien luovutettujen pelioikeuksien kappalemäärällä.

Yhtiö vähentää näin lasketun luovutetun pelioikeuden tuotosta toimistomaksun (10€) ja jäljelle jäänyt tuotto palautetaan pelioikeuden luovuttajalle marraskuun loppuun mennessä. Yli 10.000 euron osakaskohtaiset kertyneet tuotot palautetaan kuukausittain.

Mikäli pelioikeuskohtainen nettotuotto toimistomaksun jälkeen ylittää 550€, niin golfyhtiön myyntipalkkio on 25% ylimenevästä tuotosta.