Caddiemaster: 044 741 4400

Ajanvaraus Shop

Tapahtumat

Vierumäki Golf – tapahtumia kaikille

Vierumäki on erinomainen paikka laadukkaan golftapahtuman järjestämiseen, ja täysimittaiset kenttämme kestävät kansainvälisenkin vertailun. Uudistetulla Classicilla tai usean vuoden ajan Challenge Tourin Suomen osakilpailua isännöinneellä Cookella pelataan myös vuonna 2021 merkittäviä tapahtumia, joista alla esiteltynä muutamia.

Kauden 2021 tapahtumakalenterissa on kuitenkin vielä tilaa, ja paikka myös Teille varattavissa nyt

Kysy lisää – Ville Hautalaville.hautala@vierumakigolf.fip. 0500 560 542

European Young Masters 22.-24.7.2021

Alle 16-vuotiaiden EM-kilpailu kotimaassa on hieno kiintopiste monelle kilpauralle tähtäävälle nuorelle

Euroopan Golfliitto (EGA) on myöntänyt Suomelle alle 16-vuotiaiden European Young Masters -kilpailun järjestelyoikeudet vuosille 2021 ja 2022. Vuoden 2021 kisanäyttämö on Vierumäen Cooke-kenttä, ja 2022 tapahtumaa isännöi Linna Golf.

Ikäluokan Euroopan mestaruudesta kisataan 54-reikäisessä kilpailussa sekä henkilökohtaisissa sarjoissa että maakohtaisessa joukkuekilpailussa. Käytännössä kaikki Euroopan Golfliiton jäsenmaat lähettävät kilpailuun ikäluokan parhaat pelaajansa.

Suomen nuoret ovat menestyneet hyvin 2010-luvulla. Voittoihin ovat yltäneet Albert Eckhardt (2010) ja Elina Saksa (2016). Vuonna 2018 Sakke Siltala taipui toiselle sijalle vasta uusintarei’illä.

tiedote Golfliitto

Golfripari 25.-31.7.2021

24.11.2020 – Leiri on täynnä, halutessasi voit ilmoittautua varasijoille.

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, lajivalmentaja sekä isoset.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja sen jälkeen syödään juhlalounas Vierumäen Golf Paviljongilla. Lounas sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Lisätietoja juhlalounaasta näet alta.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa ja muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä. Leiri sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Lisätietoja leiristä

Marko Avikainen: 044 767 8008, marko.avikainen@vierumakigolf.fi

Pekka Uronen: 040 592 2215, pekka.uronen@seurakuntaopisto.fi

Ilmoittautumiset

Matias Keskikylämatias.keskikyla@vierumakigolf.fi

Vierumäki Finnish Challenge 2.-8.8.2021

Jo viides kerta kotimaisen golfin ja kumppanien palveluksessa!

Vierumäki Finnish Challenge on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfkesän päätapahtumana. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen ”koronavuosi”, ja CT-osakilpailun korvasi Vierumäki Invitational -kilpailu, jossa pelaajat pääsivät Vierumäelle toteuttamaan ammattiaan sekä paikkaamaan rikkonaista kauttaan.

Tulevana kesänä Suomen Urheiluopiston maisemissa nähdään kuitenkin taas lukuisia pelaajia, jotka jatkossa paistattelevat pääkiertueen parrasvaloissa. Tietä ovat jo avanneet Suomen osakilpailussa nähdyt Brooks Koepka, Erik van Rooyen ja Robert MacIntyre. Vierumäen kilpailua ponnahduslautana European Tourille ovat käyttäneet myös suomalaisnimet Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja, Kim Koivu ja Sami Välimäki. Haastajakiertueella aloittaneet pelaajat ovat tähän mennessä voittaneet lukuisia golfin major-kilpailuja.

Vierumäki Finnish Challenge antaa kumppaneillemme erinomaisen mahdollisuuden asiakassuhteiden hoitamiseen, yrityksen oman henkilökunnan elämykselliseen yhdessäoloon sekä tärkeään verkostoitumiseen.Vierumäen ainutlaatuiset puitteet mahdollistavat ympärivuotisen kumppanuuden aina kokouksista työhyvinvointia palveleviin paketteihin tai vaikkapa ikimuistoisiin pikkujouluihin.

Kumppanuuspaketit ovat räätälöitävissä yksilöllisesti. Hiotaan yhdessä timantti, joka tukee saumattomasti yrityksesi arvoja ja strategiaa tulevissa kohtaamisissa. Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä, Ville Hautala tai Niklas Westerlund

Tiedotamme tapahtuman lähestyessä lisätietoja kilpailun seuraamiseen paikan päällä sekä vapaaehtoistoimintaan liittyen.

Tulevat tapahtumat

Vierumäki Finnish Challenge

2.8.-8.8.2021

Jo viides kerta kotimaisen golfin ja kumppanien palveluksessa! Vierumäki Finnish Challenge on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfkesän päätapahtumana. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen ”koronavuosi”, ja CT-osakilpailun korvasi Vierumäki Invitational -kilpailu, jossa pelaajat...

Tapahtuman kotisivut

Golf Paviljongin Grilli-ilta

la 7.8.2021 klo 16.30

Golf Paviljongilla tapahtuu, tervetuloa viihtymään! Tervetuloa viihtymään alueen aurinkoisimmalle sekä ylivoimaisesti parhaalle terassille, hyvän juoman, ruuan, seuran ja musiikin pariin! Joka lauantai on Golf Paviljongilla heinä-elokuussa grillipäivä. Grillimenu tarjolla klo...

Terassille vapaa pääsy, Grillimenu 27,50e/hlö

Golf Paviljonki

Golf Paviljongin Grilli-ilta

la 14.8.2021 klo 16.30

Golf Paviljongilla tapahtuu, tervetuloa viihtymään! Tervetuloa viihtymään alueen aurinkoisimmalle sekä ylivoimaisesti parhaalle terassille, hyvän juoman, ruuan, seuran ja musiikin pariin! Joka lauantai on Golf Paviljongilla heinä-elokuussa grillipäivä. Grillimenu tarjolla klo...

Terassille vapaa pääsy, Grillimenu 27,50e/hlö

Golf Paviljonki