Caddiemaster: 044 741 4400

Ajanvaraus Shop

Tapahtumat

Vierumäki Golf – tapahtumia kaikille

Vierumäki on erinomainen paikka laadukkaan golftapahtuman järjestämiseen, ja täysimittaiset kenttämme kestävät kansainvälisenkin vertailun. Uudistetulla Classicilla tai usean vuoden ajan Challenge Tourin Suomen osakilpailua isännöinneellä Cookella pelataan myös vuonna 2021 merkittäviä tapahtumia, joista alla esiteltynä muutamia.

Kauden 2021 tapahtumakalenterissa on kuitenkin vielä tilaa, ja paikka myös Teille varattavissa nyt

Kysy lisää – Ville Hautalaville.hautala@vierumakigolf.fip. 0500 560 542

European Young Masters 22.-24.7.2021

Alle 16-vuotiaiden EM-kilpailu kotimaassa on hieno kiintopiste monelle kilpauralle tähtäävälle nuorelle

Euroopan Golfliitto (EGA) on myöntänyt Suomelle alle 16-vuotiaiden European Young Masters -kilpailun järjestelyoikeudet vuosille 2021 ja 2022. Vuoden 2021 kisanäyttämö on Vierumäen Cooke-kenttä, ja 2022 tapahtumaa isännöi Linna Golf.

Ikäluokan Euroopan mestaruudesta kisataan 54-reikäisessä kilpailussa sekä henkilökohtaisissa sarjoissa että maakohtaisessa joukkuekilpailussa. Käytännössä kaikki Euroopan Golfliiton jäsenmaat lähettävät kilpailuun ikäluokan parhaat pelaajansa.

Suomen nuoret ovat menestyneet hyvin 2010-luvulla. Voittoihin ovat yltäneet Albert Eckhardt (2010) ja Elina Saksa (2016). Vuonna 2018 Sakke Siltala taipui toiselle sijalle vasta uusintarei’illä.

tiedote Golfliitto

Golfripari 25.-31.7.2021

24.11.2020 – Leiri on täynnä, halutessasi voit ilmoittautua varasijoille.

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä sekä iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Vetäjätiimissä ovat teologi, lajivalmentaja sekä isoset.

Konfirmaatio on Heinolan kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja sen jälkeen syödään juhlalounas Vierumäen Golf Paviljongilla. Lounas sisältyy riparilaisen pakettiin. Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Lisätietoja juhlalounaasta näet alta.

Rippileiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Seurakuntajakso suoritetaan talven ja kevään aikana omassa seurakunnassa ja muistathan ilmoittaa omaan seurakuntaasi, että vietät leirisi Vierumäellä.

Kesän 2021 rippileirien ilmoittautuminen on nyt auki.

Rippileirin ajankohta on 25.-31.7.2021 ja hinta 860 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen: matias.keskikyla@vierumakigolf.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme seuraavat tiedot

  • riparilaisen nimi
  • puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • henkilötunnus (huom. syntymäaika ei riitä)
  • seurakunta
  • kotiosoite
  • vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – varaa siis paikkasi ajoissa, mukaan mahtuu 26 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, rippikoulun oheisohjelmineen ja materiaaleineen, lajiharjoitukset ammattivalmentajien opastuksella, konfirmaation ja juhlalounaan.

Konfirmaatiopäivää voitte juhlistaa helposti ravintolassamme juhlalounaan merkeissä.

Juhlalounas on katettuna lauantaina Golf Paviljongilla.

Lounaan tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua lounaaseen erillisestä tilauksesta. Ilmoitathan meille samalla mahdolliset yliherkkyydet, allergiat tai ruokavaliotiedot, näin takaamme ruokavaliosi mukaisen, sujuvan ja maistuvan kokemuksen vieraanamme.

Lisätietoja leiristä

Marko Avikainen: 044 767 8008, marko.avikainen@vierumakigolf.fi

Pekka Uronen: 040 592 2215, pekka.uronen@seurakuntaopisto.fi

Ilmoittautumiset

Matias Keskikylämatias.keskikyla@vierumakigolf.fi

Vierumäki Finnish Challenge 2.-8.8.2021

Jo viides kerta kotimaisen golfin ja kumppanien palveluksessa!

Vierumäki Finnish Challenge on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfkesän päätapahtumana. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen ”koronavuosi”, ja CT-osakilpailun korvasi Vierumäki Invitational -kilpailu, jossa pelaajat pääsivät Vierumäelle toteuttamaan ammattiaan sekä paikkaamaan rikkonaista kauttaan.

Tulevana kesänä Suomen Urheiluopiston maisemissa nähdään kuitenkin taas lukuisia pelaajia, jotka jatkossa paistattelevat pääkiertueen parrasvaloissa. Tietä ovat jo avanneet Suomen osakilpailussa nähdyt Brooks Koepka, Erik van Rooyen ja Robert MacIntyre. Vierumäen kilpailua ponnahduslautana European Tourille ovat käyttäneet myös suomalaisnimet Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja, Kim Koivu ja Sami Välimäki. Haastajakiertueella aloittaneet pelaajat ovat tähän mennessä voittaneet lukuisia golfin major-kilpailuja.

Vierumäki Finnish Challenge antaa kumppaneillemme erinomaisen mahdollisuuden asiakassuhteiden hoitamiseen, yrityksen oman henkilökunnan elämykselliseen yhdessäoloon sekä tärkeään verkostoitumiseen.Vierumäen ainutlaatuiset puitteet mahdollistavat ympärivuotisen kumppanuuden aina kokouksista työhyvinvointia palveleviin paketteihin tai vaikkapa ikimuistoisiin pikkujouluihin.

Kumppanuuspaketit ovat räätälöitävissä yksilöllisesti. Hiotaan yhdessä timantti, joka tukee saumattomasti yrityksesi arvoja ja strategiaa tulevissa kohtaamisissa. Mikäli kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä, Ville Hautala tai Niklas Westerlund

Tiedotamme tapahtuman lähestyessä lisätietoja kilpailun seuraamiseen paikan päällä sekä vapaaehtoistoimintaan liittyen.

Tulevat tapahtumat

Vierumäen Maraton Golf

29.6.-30.6.2021

Tervetuloa haastamaan itsesi Vierumäen Maraton Golfiin, jossa pelataan läpi yön yhteensä 72 reikää golfia! Kilpailun kaikki kierrokset pelataan väliaikalähdöin. Ensimmäiselle kierrokselle startataan ti 29.6 kello 15.00-17.50. Viimeiselle kierrokselle lähdetään ke...

110€/hlö

Tapahtuman esite

European Young Masters

22.7.-24.7.2021

Alle 16-vuotiaiden EM-kilpailu kotimaassa on hieno kiintopiste monelle kilpauralle tähtäävälle nuorelle Euroopan Golfliitto (EGA) on myöntänyt Suomelle alle 16-vuotiaiden European Young Masters -kilpailun järjestelyoikeudet vuosille 2021 ja 2022. Vuoden 2021...

Vierumäki Finnish Challenge

2.8.-8.8.2021

Jo viides kerta kotimaisen golfin ja kumppanien palveluksessa! Vierumäki Finnish Challenge on vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen golfkesän päätapahtumana. Vuosi 2020 oli poikkeuksellinen ”koronavuosi”, ja CT-osakilpailun korvasi Vierumäki Invitational -kilpailu, jossa pelaajat...

Tapahtuman kotisivut