Kesätyö Vierumäellä? Haemme ravintolatyöntekijöitä! | Vierumäki Golf

Kesätyö Vierumäellä? Haemme ravintolatyöntekijöitä!

Kokkeja, tarjoilijoita sekä saliapulaisia, 5-8 paikkaa, 25,0 - 37,5 h/vko

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golfkentät. Golf Paviljongin ravintolasta ja kentän taukokioskilta palvelemme asiakkaitamme hymyssä suin koko kesän.

Vierumäki Golf hakee ravintolatyöntekijöitä Golf Paviljongille kesäkaudelle 2024

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille kesäkaudella. Kautemme alkaa huhti-toukokuussa jatkuen lokakuuhun saakka. Töitä tehdään kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti. Meillä on tarjota Sinulle mahtava työporukka upeassa miljöössä hyvillä henkilökuntaeduilla. Iloinen asiakaspalvelu, oikea asenne, joustavuus ja hauskanpito töissä on meille tärkeää. Järjestämme useita eri kokoluokan tapahtumia kauden aikana.

Oletko keittiön moniosaaja, kokki, jonka kauha pysyy kädessä kiireenkin keskellä ja Sinulla on aiempaa kokemusta sekä lounasruokien että a la carte-annosten valmistamisesta? Kykenet työskentelemään yksin, mutta tarvittaessa jaat keittiön toisen ammattilaisen kanssa. Tuo ideasi ja osaamisesi osaksi innokasta porukkaa!

Etsimme myös iloisia ammattilaisia salin puolelle vastaamaan anniskelusta ja asiakaspalvelusta. Omaathan hygienia- ja anniskelupassin, sinulla on aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä niin yksin kuin yhdessä, hyvä paineensietokyky kiireen keskellä ja sinulla on timanttinen asenne. Työtehtäviisi kuuluvat myös kahvilatuotteiden valmistus, kassatyöskentely ja siisteyteen liittyvät tehtävät.

Lisäksi tarvitsemme reippaita apulaisia auttamaan kuormanpurussa, siistimisessä ja asiakaspalvelussa. Sinulta tulee löytyä hygieniapassi, oma-aloitteisuutta ja halua oppia koko ajan uutta. Aiempi kokemus ravintolasta ei ole välttämätöntä, mutta mahtava asenne on.

Mikäli löysit itsesi ylläolevasta esittelystä, toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera 7.4.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoitathan jo hakulomakkeella millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti ja mahdollisuuden osa-aikatöihin keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohella.

Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Nita Hämäläinen, Ravintolapäällikkö
050 5277 978
nita.hamalainen(a)vierumakigolf.fi

Hakuaika on päättynyt 27.3.2024. Olemme yhteydessä hakijoihin ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.