Uutiskirje vko 45 - ViGS syyskokous ja lahjakortit pukinkonttiin | Vierumäki Golf

Uutiskirje vko 45 - ViGS syyskokous ja lahjakortit pukinkonttiin


Kutsu Vierumäen Golfseuran syyskokoukseen 2.12.2023

Vierumäen Golfseura ry:n jäsenet kutsutaan syyskokoukseen, joka pidetään lauantaina 2.12.2023 klo 12:00 Urheiluhallin luentokaaressa, salissa 12.

Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen 8§:n mukaiset asiat.

Kokouskutsu ja esityslista

Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024

Vietä hauska päivä kaveriporukalla, tiimipäivä kokousten välissä, tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Lue lisää

Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024 – Varattavissa nyt!

Onko edustamasi yrityksen suunnitelmissa kestitä avainasiakkaita golfin parissa tai viettää tiimipäivää golfin parissa? Onko ensi vuonna sinun vuorosi järjestää kaveriporukkanne vuotuinen korkean paikan leiriviikonloppu? Golf on parasta porukassa ja mitä mainioin laji kerääntyä samanhenkisten ihmisten kesken viettämään aikaa tai virkistämään esimerkiksi nuutunutta palaveripäivää.

Kausilla 2022 ja 2023 pelattiin Vierumäen kentillä ennätysmäärä tapahtumia. Kauden 2024 tapahtumat varattavissa nyt, ole nopea - parhaat päivät viedään päältä!

Kysy lisää – Ville Hautala, ville.hautala@vierumakigolf.fi, p. 0500 560 542


Olethan huomannut Vierumäki Golfin verkkokaupan?

Lue lisää

Vierumäki Golfin verkkokauppa

Verkkokaupasta löydät tällä hetkellä lahjakortteja.

Lahjakortti on erinomainen lahjaidea esimerkiksi lähestyvään isänpäivään tai joulun ideakriisiin. Lahjakortit käyvät maksutapana esimerkiksi greenfeen, golfopetuksen tai ravintolatilauksen maksamiseen, ja niitä on mahdollista käyttää myös osissa.

Lahjakortin voi käyttää Vierumäki Golfin tarjoamiin palveluihin, esim. pelioikeuteen, golfopetukseen, greenfeehen, ravintolaan tai proshoppiin, ja on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti lähetetään sähköisesti ostajan sähköpostiin pdf-tiedostona maksun yhteydessä.

Tästä verkkokauppaan