Ajanvarauksen ohjeet ja säännöt | Vierumäki Golf

Ajanvarauksen ohjeet ja säännöt

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot ​​​​​​​

Ajanvarauksen ehdot

Classic- ja Coach–kentille voi varata lähtöaikoja koko kaudeksi etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla pelaajalla varattuna korkeintaan 5, nimetyn pelioikeuden haltijalla tai pelilippujen/monikäytön pääkäyttäjällä 10.

Cooke-kentälle lähtöaikoja voi varata 28 vuorokautta etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla varattuna korkeintaan 7.

Voimassa olevien ajanvarausten määrä on sidottu pelaajan sijaan pelioikeuteen.

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura, tasoitus)

Nimetyllä pelioikeudella voit varata edelleen ennakkoon yhtä monta aikaa kuin aiempinakin kausina, mutta pelioikeuteen liitettynä varausten maksimimäärä yhdenvertaistuu mm. monikäyttöpelioikeuksilla pelaavien osalta. Järjestelmä seuraa automaattisesti ajanvarausten määrää niihin liitettyjen pelioikeuksien osalta.

Mikäli ajanvarauksen ehdoista poiketaan, ja pelaajatietoja tai käytettävää pelioikeutta ei varauksessa ilmoiteta, kyseessä on hinnaston mukainen greenfee-kierros, jonka voi maksaa varauksen tai caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Tasoitusraja kaikille pelaajille on 54.

Lähtöaikoja voi varata vain yhdellä asiakastunnuksella.


Ryhmävaraukset Classic & Cooke

Lähtöaikavarauksissa voidaan poiketa normaalista varausoikeudesta, mikäli on tarpeen tehdä varauksia pidemmällä aikavälillä ja ilman pelaajatietoja, esimerkiksi ryhmille
– Yrityskilpailut ja -tapahtumat, yli 12 henkilön ryhmävaraukset
– Hinnoittelu tapauskohtaisesti
– Pienempien ryhmien kohdalla käytetään Vierumäki Golfin yleistä hinnastoa
– Mikäli varauksessa poiketaan normaalista varausoikeudesta, peliliput ja/tai monikäyttöpelioikeudet eivät käy green fee -maksuna
– Varaukset caddiemaster@vierumakigolf.fi tai myyntipäällikkö ville.hautala@vierumakigolf.f


Pelaaminen erityisissä olosuhteissa

Ukkosen lähestyessä caddiemaster seuraa tilannetta sadetutkien avulla. Kentällä oleva pelaaja tekee viime kädessä itse oman harkintakyvyn mukaan ratkaisun pelin keskeyttämisestä. Mikäli kierros jää ukkosen johdosta kesken, annamme mahdollisuuden kierroksen uusimiseen paremmalla säällä.

Mikäli sääennusteiden ja -havaintojen mukaan on pienikin ukkosen mahdollisuus kannattaa golfkentällä olla äärimmäisen varovainen. Sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen voi olla erittäin vaarallista

Ohjeet ukkosen varalle

Golfkauden loppupuolella, syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä, on mahdollista, että yölämpötila painuu nollan alapuolelle. Tällaisten öiden jälkeisenä aamuna kenttähenkilökunta tekee päätöksen, monelta kentälle pääsee pelaamaan. Jäätyneille tai kuuraisille viheriöille ei missään tapauksessa voi mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee. Tämä koskee koko kenttäaluetta, myös harjoitusalueita ja niiden viheriöitä.

Mikäli kenttää ei saada mahdollisten yöpakkasten johdosta auki, lähtöajat eivät siirry, vaan varatut ajat peruuntuvat ja uusi aika tulee varata normaalin ajanvarauksen ehdoilla. Tällä käytännöllä otamme huomioon pelaajat, jotka ovat alunperinkin varanneet lähtöajan myöhemmäksi.


Ilmoittautuminen

Caddiemaster-toimisto sijaitsee Golf Paviljongilla. Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Peruuttamattomista ajoista laskutamme täyden greenfee-hinnan.

Pelaamaan ilmoittautumisen voi tehdä aiempien vuosien tapaan Golf Paviljongin caddiemaster-toimistossa, sähköpostitse tai puhelimitse, sekä nyt myös suoraan ajanvarauksessa (WiseGolf-sovellus).

Caddiemaster-toimiston ollessa suljettu kenttä on avoinna pelioikeudenhaltijoille. Aamulähtijöiden tulee ilmoittautua kierroksen jälkeen caddiemasterille. Mikäli lähdette pelaamaan aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoitattehan peleistä caddiemasterille esim. sähköpostitse.

Suoritamme kentällä valvontaa myös aukioloaikojen ulkopuolella.


Golfautot

Golfautoja on vuokrattavana hinnaston mukaisesti. Golfauto on aina hyvä varata lähtöaikavarauksen yhteydessä auton saamisen varmistamiseksi. Autovaraus peruuntuu automaattisesti, mikäli kentällä on voimassa autokielto esim. sääolosuhteista johtuen.

Golfautolla on sallittua ajaa ainoastaan tiellä, väylällä tai leikatussa raffissa, ellei caddiemaster toisin ohjeista. Käytä aina kevyen liikenteen väylää tai päällystettyä tietä, kun se on mahdollista. Älä aja viheriöiden ja bunkkereiden välittömään läheisyyteen. Autolla saa kuljettaa enintään kahta henkilöä. Golfauton vuokrauksen ja ajon ikäraja on 18 vuotta.

Toistaiseksi sallimme omien golfautojen ja muiden vastaavien kulkuvälineiden käytön kentillämme, ja tällaisten käytöstä on sovittava ennen kierrosta caddiemasterin kanssa. Käytöstä perimme 20 euron kierrosmaksun, mahdollisuus myös kausikohtaiseen maksuun 400 euroa. Maksu perustuu käytön valvontaan sekä golfyhtiön liiketoimintaan.


Yleistä

Kenttien avoinna pitämiseksi edellytämme, että pelaajat seuraavat tarkoin ja tinkimättä erityisiä toimintaohjeita, joilla pyritään estämään viruksen leviäminen ja suojelemaan sekä omaa että kanssaihmisten terveyttä golfkenttien alueella.

Tutustuttehan pelaamisen ohjeisiin ennen kentälle suuntaamista. Sääntöjen rikkominen voi johtaa kentältä poistamiseen.

Varaamalla ajan, hyväksyt ehdot.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lue myös

Suomen Golfliiton ohjeistus pandemiatilanteeseen liittyen