Vierumäki Golf - Kauppapaikka | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf - Kauppapaikka

Kauppapaikka on tarkoitettu ilmoituksille, jotka koskevat ainoastaan Vierumäki Golfin (Cooke tai Classic) osakkeita tai pelioikeuksia. Huomioithan, että tällä kauppapaikalla ei ole tarkoitus ilmoittaa tai myydä esimerkiksi yksittäisiä pelilippuja.

Kauppapaikan lisäksi hyväksi todettu paikka osake- ja pelioikeuskaupoille esimerkiksi www.golfpiste.com

Voit jättää ilmoituksen kauppapaikalle sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Ilmoituksen jättäminen edellyttää kirjautumista sivuston oikeasta yläkulmasta.

Tarkistamme ilmoitukset ennen julkaisua, emmekä julkaise ilmoitusta, mikäli osakkeeseen kohdistuu erääntyneitä maksuja, kuten hoitovastikemaksuja. Ilmoituksen julkaisun keskimääräinen ja tavoitteellinen käsittelyaika on n. 2-3 arkipäivää. Huomioithan, että yhteystiedot eivät ole pakollisia jättää, mutta ilman niitä yhteydenotto ilmoittajaan on huomattavasti vaikeampaa.

Vuoden 2024 hoitovastike on Classicilla 500 euroa ja Cookella 495 euroa per pelioikeus. Hoitovastikelaskut erääntyvät 15.2. (Cooke) ja 15.3. (Classic). Pelioikeus on yhtiöjärjestyksien mukaisesti käytettävissä osakkeesta vasta, kun kaikki osakkeeseen liittyvät maksut on kokonaisuudessaan maksettu.

Mikäli ilmoituksesi ei ole enää aiheellinen, haluat uusia ilmoituksen, saat osakekaupat tehtyä tai sinulla herää mitä tahansa kysyttävää osakkeisiin tai aiheeseen liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse golftoimisto@vierumakigolf.fi

Poistamme automaattisesti kuukauden vanhat ilmoitukset, joita ei ole ilmoitettu uusittavaksi.


Mahdolliset muutokset osakeluetteloon – osakkeen osto/myynti

Mikäli osakkeenomistuksessanne tapahtuu muutoksia, pyydämme ilmoittamaan asiasta viipymättä sähköpostitse golftoimisto@vierumakigolf.fi

Osakkeenomistuksen muuttuessa tarvitsemme kopion kauppakirjasta, verottajan todistuksen maksetusta varainsiirtoverosta sekä todisteen (esimerkiksi kuva/skannaus) osakekirjaan tehdystä siirtomerkinnästä tehdäksemme muutoksen osakerekisteriimme.

Mikäli osakekirja on kadonnut, voi osakkeenomistaja hakea kuoletuspäätöstä käräjäoikeudelta.


Ilmoitukset uusimmasta vanhimpaan

Ei ilmoituksia!