Majoitus ja pelipaketit | Vierumäki Golf

Majoitus ja pelipaketit


Villa IKI – urheilun ja saunan ystäville

Villa IKI on moderni, valoisa ja tilava luksustalo Vierumäen urheiluopiston sydämessä. Sijainniltaan ihanteellinen Villa IKI on lähellä golf-kenttiä ja muita Vierumäen urheilu ja virkistys mahdollisuuksia.

Tyylikkään hirsitalon etusivu on kokonaan lasia. Sisällä lämmintä tunnelmaa luovat puu, kivi ja muut ajattomat luonnonmateriaalit. Erityisintä Villa IKI:ssä on suuri ainutlaatuinen design sauna, jonka lauteille mahtuu jopa 10 saunojaa samanaikaisesti. Lauteet ovat ylellistä magnoliaa ja kiuas Eero Aarnion suunnittelema IKI Float.

Kysy lisää tai Vuokraa Villa IKI
Ville Hautala | Puh: +358 500 560 542
E-mail: ville.hautala@vierumakigolf.fi

Tutustu ja varaa


Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki on unelmalomakohde. Tarjoamme sinulle erinomaisen viihtymisen ja palvelujen kokonaisuuden: hyvin nukutun yön tyylikkäässä hotellissa, loma-asunnossa tai Villas-huoneistossa, Hill Grill ja Pine Pub -ravintoloiden makuelämyksiä, hemmottelevan Day Span, tenniskentän ja inspiroivat puitteet kokouksille ja tapahtumille. Hyödynnä myös Vierumäen alueen erilaisia aktiviteetteja. Nautinnollista hengähdyshetkeä – ikimuistoiset kokemukset odottavat!

Kun varaat majoituksen Holiday Clubilta, golfaat Vierumäellä 68 €/hlö green fee -hintaan. Voit ostaa green feen majoitusvarauksen yhteydessä verkkokaupasta kahden, neljän tai kahdeksan kappaleen paketeissa.

Kohde täydentyy kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä. Tutustu myös Uutta Vierumäkeä -sivuun.

Tutustu ja varaa


Vierumäki

Vierumäen Golf -pelipaketissa yhdistyvät lomailun parhaat puolet: helppous, vaivattomuus ja aktiviteetit lempilajin parissa! Pelipaketti sisältää valintasi mukaisen majoituksen sekä peliliput haluamillesi kentille.

Vierumäellä majoitut helposti ja mukavasti ja alueen kaikki palvelut ovat lähellä: saatavillasi on esimerkiksi useita kahvila- ja ravintolapalveluita jotka palvelevat sinua vierailusi ajan.

Tervetuloa rentoutumaan pelaamisen parissa upeissa puitteissa samalla kun majoitut mukavasti ja annat meidän huolehtia viihtyvyydestäsi!

Tutustu ja varaa