Vierumäki Golf - Monikäyttöpelioikeudet 2024 | Vierumäki Golf

Monikäyttöpelioikeudet 2024

Ohessa ohjeita monikäyttöpelioikeuden hallinnoijalle

Kaudelle 2024 aktivoiduille monikäyttöpelioikeuksille on generoitu koodeja 25. maaliskuuta

Lisää koodeja generoidaan sitä mukaa kun monikäyttöpelioikeuksia aktivoidaan käyttöön. Huomioittehan, että kaudella 2023 käytössä ollut pelioikeus ja/tai koodi ei ole automaattisesti käytössä kaudella 2024. Pelioikeus tulee aktivoida erikseen kaudelle 2024 käyttöön ja asettaa/tarkistaa uusi salasana toimiston käsittelyn jälkeen.

Monikäyttöpelioikeuden koodi/salasana on löydettävissä osakkeelle/pelioikeudelle merkityn yhteyshenkilön asiakastiedoista.​​​​​​​ Alla ohjeet pelioikeuden aktimoimiseen sekä koodin löytämiseen.

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan, emmekä tällöin voi taata pelioikeuden käyttöä. Tällöin pelioikeusohjesääntöjemme mukaisesti kyseessä on hinnaston mukainen greenfee-kierros.

Caddiemaster ei tiedä pelioikeuksien koodeja/salasanoja, mutta voi tarvittaessa avustaa varauksen tekemisessä koodin/salasanan avulla puhelimitse.

Huomioittehan, että monikäyttöpelioikeuden salasana ei generoidu automaattisesti pelioikeusaktivoinnin yhteydessä, vaan vaatii toimiston erillisen käsittelyn.

Ajanvarauksen ehdot

Classic- ja Coach–kentille voi varata lähtöaikoja koko kaudeksi etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla pelaajalla varattuna korkeintaan 5, nimetyn pelioikeuden haltijalla tai pelilippujen/monikäytön pääkäyttäjällä 10.

Cooke-kentälle lähtöaikoja voi varata 28 vuorokautta etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla varattuna korkeintaan 7.

Voimassa olevien ajanvarausten määrä on sidottu pelaajan sijaan pelioikeuteen.

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura, tasoitus)

Mikäli ajanvarauksen ehdoista poiketaan, on kyseessä normaalin hinnaston mukainen greenfee-maksu, eivätkä pelioikeudet ole käytettävissä varaukseen.


Ajanvarauksen ohjeet ja säännöt

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot ​​​​​​​

Lue lisää

Ohje - Monikäyttöpelioikeuden käyttäminen ajanvarauksessa

Alla kuvalliset ohjeet monikäyttöpelioikeuksien käyttämiselle järjestelmässä

Lue lisää

Ohje - Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Kuinka osakkeen pelioikeus otetaan käyttöön järjestelmässä?

Lue lisää