Vierumäki Golf - Tiedote ja ohjeita | Vierumäki Golf

Tiedote 15.4.2024 - Monikäyttöpelioikeuden hallinnoijille ja käyttäjille

Ohessa ohjeita monikäyttöpelioikeuden hallinnoijalle ja käyttäjälle

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai pelilippunumero, sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura)

Monikäyttöpelioikeudella pelatessa tulee kaikki lähtöaikavaraukset tehdä aina ohjeiden mukaisesti, kyseessä olevan monikäyttöpelioikeuden koodilla/salasanalla.

On osakkeenomistajan/pelioikeuden hallinnoijan vastuulla tiedottaa ja ohjeistaa hallinnoimallansa pelioikeudella pelaavia käyttäjiä koodin/salasanan luovutuksen yhteydessä.

Mikäli varaukseen ei ole liitetty koodia/salasanaa ohjeiden mukaisesti, myöskään pelioikeuksia ei ole varattu kyseiseen lähtöaikaan. Tällöin pelioikeusohjesääntöjemme mukaisesti kyseessä on varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen greenfee-kierros.

On osakkeenomistajan ja monikäyttöpelioikeuden hallinnoijan/yhteyshenkilön vastuulla tiedottaa hallinnoimansa pelioikeuden käyttäjille, että mikäli varattavassa lähtöajassa on tarkoitus käyttää monikäyttöpelioikeutta, on varaus tällöin aina tehtävä kyseisen pelioikeuden salasanalla.

Pelioikeutta ei voi lisätä myöhemmin varaukselle, tai vasta pelaamaan ilmoittauduttaessa, vaan tällainen muutos vaatii aina varauksen peruutuksen ja uuden varauksen, jolloin pelioikeus saattaa esimerkiksi olla varattuna kyseiselle päivälle tai ennakkovarausmäärä täynnä.

Vierumäen golf-yhtiöiden hallitukset ovat kokouksissaan päättäneet seuraavaa:

Mikäli monikäyttöpelioikeuden salasana ilmoitetaan käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterilla ja pelioikeus on käytettävissä, veloitetaan kesäkuun loppuun asti (30.6.2024) lisätoimistomaksua 25e/pelaaja. Maksu ei sisällä varsinaista monikäyttömaksua

​​​​​​​1.7.2024 alkaen kyseisessä tilanteessa pelaajalta veloitetaan varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen​​​​​​​ green fee-maksu.

Varmistathan siis varausta tehdessäsi, että varaus on tehty pelioikeusohjesääntöjen mukaan, ja monikäyttöpelioikeus on varmasti varattu mukaan varaukseesi.​​​​​​​

Mikäli pelaaja joutuu tällaiseen epämiellyttävään tilanteeseen caddiemasterilla pelaamaan ilmoittautuessaan, on vastuu siitä täysin osakkeenomistajalla/monikäyttöpelioikeuden hallinnoijalla.

Caddiemaster ei tiedä pelioikeuksien koodeja/salasanoja, mutta voi tarvittaessa avustaa varauksen tekemisessä koodin/salasanan avulla puhelimitse tai paikan päällä Golf Paviljongilla.

Vierumäki Golf Oy hallitus
Vierumäki Golf Club Oy hallitus

Ajanvarauksen ehdot

Classic- ja Coach–kentille voi varata lähtöaikoja koko kaudeksi etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla pelaajalla varattuna korkeintaan 5, nimetyn pelioikeuden haltijalla tai pelilippujen/monikäytön pääkäyttäjällä 10.

Cooke-kentälle lähtöaikoja voi varata 28 vuorokautta etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla varattuna korkeintaan 7.

Voimassa olevien ajanvarausten määrä on sidottu pelaajan sijaan pelioikeuteen.

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura, tasoitus)

Mikäli ajanvarauksen ehdoista poiketaan, on kyseessä varauksen ja tilausvahvistuksen mukainen​​​​​​​ green fee-maksu, eivätkä pelioikeudet ole käytettävissä varaukseen.

Kaudelle 2024 aktivoiduille monikäyttöpelioikeuksille on generoitu viimeksi koodeja/salasanoja 10. huhtikuuta.

Lisää koodeja generoidaan sitä mukaa kun monikäyttöpelioikeuksia aktivoidaan käyttöön osakkeenomistajien toimesta.

Huomioittehan, että kaudella 2023 käytössä ollut pelioikeus ja/tai koodi ei ole automaattisesti käytössä kaudella 2024. Pelioikeus tulee aktivoida erikseen kaudelle 2024 käyttöön ja asettaa/tarkistaa uusi salasana toimiston käsittelyn jälkeen.

Monikäyttöpelioikeuden koodi/salasana on löydettävissä osakkeelle/pelioikeudelle merkityn yhteyshenkilön asiakastiedoista.​​​​​​​ Tiedotteen alla ohjeet pelioikeuden aktimoimiseen sekä koodin löytämiseen.


Ajanvarauksen ohjeet ja säännöt

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot ​​​​​​​

Lue lisää

Ohje - Monikäyttöpelioikeuden käyttäminen ajanvarauksessa

Alla kuvalliset ohjeet monikäyttöpelioikeuksien käyttämiselle järjestelmässä

Lue lisää

Ohje - Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Kuinka osakkeen pelioikeus otetaan käyttöön järjestelmässä?

Lue lisää