Vierumäki Golf - Ajanvarauksen avautuminen | Vierumäki Golf

Ajanvarauksen avautuminen sekä caddiemaster-toimiston yhteystiedot

Kauden 2024 ajanvaraus avataan WiseGolf-sovelluksessa perjantaina 12. huhtikuuta klo 15.00

Avaamme kauden 2024 ajanvarauksen WiseGolf-sovelluksessa osakkeenomistajille ja pelioikeudenhaltijoille 12.4.2024 klo 15.00

Caddiemaster-toimiston kautta tehtävät ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla ovat mahdollisia maanantaista 15.4. klo 9.00 alkaen. Ajanvarauksen yhteydessä tulee toimittaa pelaajatiedot (nimi+kotiseura) sekä käytettävä pelioikeus.

Mikäli lähtöaika varataan ilman pelaajatietoja ja pelioikeustietoja, on kyseessä normaaleista ajanvarauksen ehdoista ja säännöistä poikkeava varaus, ja varauksen lähtökohtana käytetään yleistä voimassa olevaa hinnastoa sekä ryhmävarauksen ehtoja.

Vaikka kauden alkamispäivämäärä ei olekaan vielä tiedossa, muistattehan, että pelioikeusilmoitus on hyvä olla tehtynä ennen kauden alkua, jottei pelaaminen viivästy ”ylimääräisten” paperitöiden takia kenttien auetessa.

Pelioikeusilmoituksen voit tehdä helposti omissa asiakastiedoissasi, kirjautumalla sisään sivuston oikeasta yläkulmasta. Kuvalliset ohjeet löydät täältä

Kalenterissamme on vielä tilaa yrityskilpailuille ja ryhmävarauksille. Mikäli on sinun vuorosi järjestää yrityksenne tai kaveriporukkanne golfpäivä, otathan pikaisesti yhteyttä myyntipäällikköömme Ville Hautalaan, ville.hautala@vierumakigolf.fi tai p. 0500 560 542

Caddiemaster toimisto on avoinna kenttien avautumiseen asti arkisin klo 9.00-15.00.

Huomioittehan, että kauden alussa ja ennen kenttien avautumista kaikki varatut lähtöajat ovat voimassa säävarauksella. Tiedotamme kenttien avautumisesta kotisivuillamme sekä uutiskirjeissä heti, kun päivämäärät varmistuvat. Alkuun ajanvaraus on mahdollista 26.4. eteenpäin.

Classicin PrimeTime-aikojen varaukset

Classicilla on läpi kauden lauantaisin ja sunnuntaisin sekä heinäkuussa päivittäin varattuna aikoja osakkeenomistajille sekä nimetyn pelioikeudenhaltijoille sekä heidän vierailleen, klo 9.00-10.50.

Näitä aikoja voi varata (kyseiset oikeudet omaava pelaaja) suoraan itsenäisesti WiseGolf-sovelluksesta. Mikäli pelioikeutta ei ole aktivoitu, ei oikeutta varaukseen ole.

Huomioittehan, että mikäli samaan varaukseen on tulossa myös vieraita ilman PrimeTime-aikoihin oikeuttavaa varausoikeutta, lisätään nämä pelaajat varaukselle caddiemasterin toimesta.

Vierumäki Golf caddiemasterin yhteystiedot

p. 0600 042 96 (0,91e/min, jonotus maksutonta)

caddiemaster@vierumakigolf.fi


Ajanvarauksen ehdot

Classic- ja Coach–kentille voi varata lähtöaikoja koko kaudeksi etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla pelaajalla varattuna korkeintaan 5, nimetyn pelioikeuden haltijalla tai pelilippujen/monikäytön pääkäyttäjällä 10.

Cooke-kentälle lähtöaikoja voi varata 28 vuorokautta etukäteen. Kerrallaan lähtöaikoja voi olla varattuna korkeintaan 7.

Voimassa olevien ajanvarausten määrä on sidottu pelaajan sijaan pelioikeuteen.

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot (nimi, kotiseura, tasoitus)

Mikäli ajanvarauksen ehdoista poiketaan, on kyseessä normaalin hinnaston mukainen greenfee-maksu, eivätkä pelioikeudet ole käytettävissä varaukseen.


Tiedote 15.4.2024 - Monikäyttöpelioikeuden hallinnoijille ja käyttäjille

Ohessa ohjeita monikäyttöpelioikeuden hallinnoijalle ja käyttäjälle

Ohje - Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Kuinka osakkeen pelioikeus otetaan käyttöön järjestelmässä?

Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024

Vietä hauska päivä kaveriporukalla, tiimipäivä kokousten välissä, tai kestitse avainasiakkaita golfin parissa

Ajanvarauksen ohjeet ja säännöt

Ajanvarauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero sekä toimitettava täydelliset pelaajatiedot ​​​​​​​