Kirjautumisohjeet WiseGolfiin | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf - Kirjautumisohjeet

Vierumäki Golf ja Vierumäen Golfseura käyttävät WiseGolf-järjestelmää. WiseGolf -sovellus on saatavilla Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta.


Kirjautumisohje pelaajille, jotka ovat Vierumäen Golfseuran jäseniä

Ohje

WiseGolfia käyttävien seurojen jäsenten ei tarvitse erikseen rekisteröityä sovellukseen, vaan ainoastaan kirjautua alla olevien ohjeiden mukaan. Samat tunnukset toimivat sekä ajanvaraukseen, että omiin tietoihin pääsyyn.

Omiin tietoihin pääset kirjautumaan sivuston yläkulmasta Kirjaudu sisään -painikkeen kautta.

Kirjautuminen

 • Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumero.
 • Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäivän alku.
  ​​​​​​​

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.:

 • Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01
 • tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15

Huomioithan, että oletussalasana tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.

Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, sovellus muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä caddiemaster@vierumakigolf.fi


Ohje Classic tai Cooke osakkeenomistajille tai yritysosakkeen yhteyshenkilöille, jotka eivät ole Vierumäen Golfseuran jäseniä

Voit rekisteröityä Vierumäki Golfin WiseGolf-järjestelmän käyttäjäksi valitsemalla sivun oikeasta yläkulmasta Rekisteröidy. Käytäthän rekisteröitymiseen samaa sähköpostiosoitetta, johon mahdolliset osakkeenomistajille suunnatut uutiskirjeemme saapuvat. Voitte halutessanne vaihtaa sähköpostiosoitteen rekisteröitymisen jälkeen.

Rekisteröitymisen ja sivuston oikeasta yläkulmasta sisäänkirjautumisen jälkeen nimen alta klikkaamalla löydätte omat tiedot. Täällä pääsette tekemään pelioikeusilmoituksen ja löydätte mm. omat laskunne. Omien tietojen kautta tehtävä pelioikeusilmoitus on automatisoitu, eikä vaadi erillistä käsittelyä, ja esimerkiksi pelioikeus tai peliliput ovat heti käytettävissä/näkyvissä valinnan mukaisesti.

Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä caddiemaster@vierumakigolf.fi


Ohje pelaajille, jotka ovat jäseninä kentillä, joissa WiseGolf ei ole käytössä.

Rekisteröityminen​​​​​​​

 • Ensimmäisellä kerralla pelaaja rekisteröityy WiseGolf-sovelluksen käyttäjäksi "rekisteröidy"-painikkeella.
 • Rekisteröitymisen yhteydessä valitaan kotiseura (listauksesta löytyy kaikki Suomen golfseurat) sekä kirjataan jäsennumero, jotta eBirdie-yhteys saadaan luotua. Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään myös muut pelaajan perustiedot.


Kirjautuminen

 • Jatkossa vieraspelaajien tulee kirjautuessaan valita kotikenttävalinnan kohdalla alasvetovalikosta "WiseGolf Club". Eli vaikka pelaaja on rekisteröitymisen yhteydessä valinnut oman kotikenttänsä, sitä ei löydy kirjautumisvaiheessa listalta, vaan sen sijaan valitaan "WiseGolf Club".
 • Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasana on rekisteröitymisen yhteydessä valittu salasana.
 • Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, sovellus muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.
  ​​​​​​​

Sisäänkirjautuneena valitaan etusivulla kenttä, jonne ollaan menossa pelaamaan.