Kesätyö Vierumäellä? Haemme golfkentänhoitajia! | Vierumäki Golf

Kesätyö Vierumäellä? Haemme golfkentänhoitajia!

Golfkentänhoitaja, 5-8 paikkaa, 25,0 - 37,5 h/vko

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy tarjoavat Vierumäen golf-keskuksen täydet palvelut sekä ylläpitävät ja hoitavat alueen golfkentät.

Golfkentänhoitaja, 5-8 paikkaa

Vierumäki Golf hakee Golfkentänhoitajia kesäksi 2024 Vierumäen Classic- ja Cooke-kentille.

Toivomme hakijoilta ahkeraa ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin ja työaikoihin. Golfin lajituntemus, aikaisempi työkokemus kentänhoidollisista töistä sekä suoritettu ajo- tai traktorikortti katsotaan eduksi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittaville ajanjaksoille 1.4.-31.10.2024 välillä (25,0 - 37,5 h/vko), painottuen kesäkaudelle. Sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa sesongin mukaisesti. Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-9 tuntia.

Tarjoamme mukavat työkaverit, mielenkiintoisen työympäristön sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävät edellyttävät vähintään 18 vuoden ikää. Palkkaus määräytyy Golf-alan työehtosopimuksen mukaan, aiempi työkokemus huomioiden, alkaen 10,18€/h.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 21.3.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoitathan jo hakulomakkeella millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti ja mahdollisuuden osa-aikatöihin keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohella.

Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä

Esko Koivisto
040 587 0889 (arkisin klo 9-15)
esko.koivisto(a)vierumakigolf.fi

Marko Kiiskinen
044 554 5322 (arkisin klo 9-15)
marko.kiiskinen(a)vierumakigolf.fi

Hakuaika on päättynyt 21.3.2024. Olemme yhteydessä hakijoihin ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.