Vierumäki Golf uutiskirje vko 21 | Vierumäki Golf

Vierumäki Golf uutiskirje vko 21

Voit osallistua omalta osaltasi kenttien ja viheriöiden kunnon paranemiseen muistamalla korjata kaikki omat sekä huomaamanne jäljet kentällä, varsinkin lyönti- ja alastulojäljet.

Kenttien tilanne 24.5.2023

Viheriöiden ja kenttien kunto on jälleen puhututtanut ympäri Suomen alkukauden ajan, johtuen lämpötilojen osalta osittain epävakaisesta talvesta sekä lumen määrästä.

Vierumäen osalta väylien kunto oli jo heti avaamisesta alkaen ajankohtaan nähden erinomainen, ja viheriöidenkin puolella tilanne selvästi parempi kuin vastaavaan ajankohtaan vuonna 2022. Kenttien oltua nyt noin kuukauden avoinna, on tilanne parantunut heti kelien lämmettyä.

Voit osallistua omalta osaltasi kenttien ja viheriöiden kunnon paranemiseen muistamalla korjata kaikki omat sekä huomaamanne jäljet kentällä, varsinkin lyönti- ja alastulojäljet.

Lue aiheesta lisää ja katso vertailukuvat kotisivujemme artikkelista.

Lue lisää

Yhtiökokoukset 2023

Vierumäki Golf Oy'n sekä Vierumäki Golf Club Oy'n varsinaiset yhtiökokoukset järjestetään tiistaina 6. kesäkuuta. Kokouskutsut liitteineen lähetetään osakkeenomistajille sähköpostitse lähipäivinä.


Yksityisopetus

Onko lyöntimääräsi olleet isompia kuin odotuksesi?
​​​​​​​Ei huolta, meiltä löytyy lääke ongelmaan!

Lue lisää

Golfkurssit

Tarjoamme Vierumäki Golfilla laadukasta yksityis- ja ryhmäopetusta taitotasosta riippumatta ja asianmukaisilla harjoitusalueilla, yksityisopetuksen aihe aina toiveesi mukaan.

Lue lisää


Kilpailukalenteri - Golfbox

Vierumäellä järjestettävien golfkilpailujen lähtöajat ja tulokset löytyvät tuttuun tapaan kotisivuilla olevasta Golfboxin kilpailukalenterista www.vierumakigolf.fi/golfkilpailut-ja-tapahtumat/

Pyrimme Vierumäki Golfissa vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin, ja järjestämme kauden aikana enemmän avoimia laadukkaita golfkisoja. Tarjoamme nämä kilpailut yhdessä arvokkaiden kumppaneidemme kanssa. Kilpailuissa tärkeintä on luonnollisesti liikunta, urheilu ja yhdessä olo.

Kilpailukalenteriin uusina tulokkaina saapuvat Cookella pelattavat, ja huomattavan upeilla palkintopöydillä varustetut, Seiko Open 29.6. sekä Skechers Open 7.7.

Löydät kalenterista myös vanhat tutut avoimet kilpailut.

Kirjautuminen tapahtuu kilpailukalenterissa kilpailukohtaisen ilmoittautumisen kautta.

Tunnus, jolla kirjaudutaan järjestelmään, on FI-86-jäsennumerosi ja salasana viime kaudella käytössä ollut ajanvarausjärjestelmän salasana, oletusmuodossa syntymäaikanne muodossa ppkkvv.

Mikäli sinulla on vaikeuksia ilmoittautumisen tai kirjautumisen kanssa, olettehan yhteydessä caddiemasteriin.

KilpailukalenteriTapahtumakalenteri

Kotisivuiltamme löytyvästä tapahtumakalenterista löydät erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi eri välinevalmistajien demopäiviä, Golf Paviljongin grilli-iltoja sekä Vierumäen golfseuran jäsenmatkoja.

Tapahtumakalenterin löydät alla olevasta linkistä

Tapahtumakalenteri


Ohje - Pelilippukoodin syöttäminen ajanvaraukseen

Alla kuvalliset ohjeet pelilippujen käyttämiselle järjestelmässä

Lue lisää

Ohje - Monikäyttöpelioikeuden käyttäminen ajanvarauksessa

Alla kuvalliset ohjeet monikäyttöpelioikeuksien käyttämiselle järjestelmässä

Lue lisää


Vierumäen Golfseuran naistoimikunta tiedottaa

Puutarhanhoidosta ja muusta puuhailusta innostuneilla on nyt mahdollisuus kantaa kortensa kekoon yhteisten kenttien viihtyvyyden lisäämiseksi. Klubitalon, Cooken ja Classicin istutusalueet kaipaavat innokkaita käsiä istuttamaan, kastelemaan ja kitkemään. Myös miehet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Toiminta on täysin vapaaehtoista, ei vaadi sitoutumista ja voit tehdä sitä oman aikataulusi mukaan.

Voit ottaa mukaan myös omia välineitäsi.

Toiminta alkaa lauantaina 27.5 klo 18 Classicin 1. teen viereltä, jolloin lähdemme kävellen katsomaan Classic-kentän hoidettavat istutusalueet. Kävelyretkelle ei tarvitse ilmoittautua.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä

Eeva Romppanen

puh. 040 5489890
eeva.romppanen@elisanet.fi