Osakasinfo - Katsaus tulevaan golfkauteen | Vierumäki Golf

Osakasinfo - Katsaus tulevaan golfkauteen

Molempien kenttien tilanne näyttää helmikuun puolivälissä varsin toiveikkaalta. Kummallakaan kentällä ei ole kunnon talvesta johtuen päässyt muodostumaan jäätä viheriöille, vaan läpi talven pysynyt paksu lumikerros on toiminut suojana viheriöheinälle. Mikäli jäätä pääsisi vielä keväällä muodostumaan, viheriöheinä kestää noin 3 kuukautta hapettomassa tilassa jään alla. Tästä syystä viheriöille aiempina vuosina tehtyä lumenpoistoa ei ole tänä talvena ollut tarpeellista tehdä, ja kenttähenkilökunta odottaa kauden alkua positiivisin mielin.

Cookella aloitettiin syksyllä 2023 viheriöiden perusparannusprojekti, joka toteutetaan vaiheittain. Syksyllä saatiin pohjatyöt tehtyä viheriöillä 3, 4 ja 5. Keväällä lumien sulettua ja kauden alettua, sekä kaiken mennessä suunnitelmien mukaan, nämä viheriöt ovat arviolta 2-3 viikkoa rauhoitettuna, jonka jälkeen uudet viheriöt ovat valmiina käyttöön. Suunnitelmissa on jatkaa töitä syksyllä 2024 pelikauden hiljentyessä. Pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti toimiessa kenttähenkilökunta pysyy jatkuvasti tilanteen tasalla toimenpiteistä ja saa kokemuksia tehdyistä muutoksista sekä niiden vaikutuksista kokonaisuuteen.

Classicilla menneen tilikauden tulos näyttää hieman positiiviselta, ja tästä syystä yhtiön hallitus päätti pitää hoitovastikkeen samansuuruisena. Tulevan kauden suunnitelmissa on jatkaa työtä kentän maisemoinnin kehittämiseksi sekä viihtyvyyden parantamiseksi. Tarkoituksena on kuluvan kevään ja kesän aikana tehdä selvitystyöt ja suunnitelmat WC-rakennuksien parantamiseksi ja/tai uusimiseksi, sekä rangen pallokatoksen perusparannuksen toteuttamiseksi.

Olemme erittäin ylpeitä, että Suomen Challenge Tourin osakilpailulle saatiin jatkoa, ja kilpailu järjestetään Vierumäellä jo kahdeksatta kertaa. Luottamuksen osoitus on sekä Suomen että Euroopan tasolta valtava, ja Challenge Tour-osakilpailun pelaaminen Suomessa elintärkeä asia suomalaiselle kilpagolfille. Tämän tasoisen tapahtuman järjestäminen nykyisessä taloustilanteessa ei missään nimessä ole helppoa tai itsestään selvää.

Mukavaa kevättä ja golfkauden odotusta, pian nähdään!