Uutiskirje vko 14 Cooke osakkaat | Vierumäki Golf

Uutiskirje vko 14 - Arvoisa Cooken osakkeenomistaja tai yhteyshenkilö

Pelaajille, jotka ovat Vierumäen golfyhtiöiden osakkeenomistajia tai Vierumäen Golfseuran jäseniä, on luotu/aktivoitu tunnukset järjestelmään kirjautumiselle. Tälle sivulle on koostettu mahdollisimman paljon erilaisia ohjeita ja vinkkejä järjestelmän käyttöön. Muutos vaatii varmasti alkuvaiheessa jonkin verran uuden opettelua ja kärsivällisyyttä.

Vierumäki Golf on siirtynyt WiseGolfiin. Pelaajille muutos näkyy ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän vaihtumisena.

WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Näkyvimpinä muutoksina pelaajille on uusi ajanvarausjärjestelmä sekä www.vierumakigolf.fi sivujen oikeasta yläkulmasta löytyvät omat tiedot.

Järjestelmässä on paljon uusia ominaisuuksia ja toimialalle luotuja automaatioita, jotka selkiyttävät päivittäistä toimintaa sekä toimistolla että pelaajien asioinnissa.

Tälle sivulle on koostettu mahdollisimman paljon erilaisia ohjeita ja vinkkejä järjestelmän käyttöön.

Pelaajille, jotka ovat Vierumäen Golfseuran jäseniä, on luotu tunnukset järjestelmään kirjautumiselle. Pelaajille, jotka ovat Vierumäen golfyhtiöiden osakkeenomistajia, on alla tarkat ohjeet rekisteröitymiselle ja pelioikeusilmoituksen tekemiselle.

Muutos vaatii varmasti alkuvaiheessa jonkin verran uuden opettelua ja kärsivällisyyttä. Suosittelemme tutustumaan pelioikeusohjesääntöön ja siihen tulleisiin muutoksiin sekä alla oleviin ohjeisiin tarkasti.

Mikäli tarvitset apua tai opastusta järjestelmän käytössä, autamme mielellämme.


Kirjautuminen

WiseGolfia käyttävien seurojen jäsenten ei tarvitse erikseen rekisteröityä sovellukseen, vaan ainoastaan kirjautua alla olevien ohjeiden mukaan.

Valitse sivun www.vierumakigolf.fi oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään. Huom! Älä valitse "rekisteröidy" mikäli olet ViGS jäsen.

Kirjautuminen ViGS-jäsenille

 • Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumero - HUOM. Pelkkä jäsennumero ilman FI-86 -etuliitettä.
 • Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäivän alku.
  ​​​​​​​

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.:

 • Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01
 • tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15

Huomioithan, että oletussalasana tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Suosittelemme pitämään salasanan samana, kuin Golfboxiin (kilpailukalenteri) kirjauduttaessa.

Kirjautuminen Vierumäen golfyhtiöiden osakkeenomistajille/pelioikeudenhaltijoille

Mikäli et ole Vierumäen Golfseuran jäsen, mutta sait tämän uutiskirjeen, olet merkitty osakerekisterissämme osakkeen yhteyshenkilöksi tai pelioikeuden haltijaksi. Voit rekisteröityä Vierumäki Golfin WiseGolf-järjestelmän käyttäjäksi valitsemalla sivun www.vierumakigolf.fi oikeasta yläkulmasta Rekisteröidy. Huom! Käytä rekisteröitymiseen samaa sähköpostiosoitetta, johon tämä uutiskirje saapui. Voit halutessasi vaihtaa sähköpostiosoitteen rekisteröitymisen jälkeen.

Kirjautumisen jälkeen nimen alta klikkaamalla löydät omat tiedot. Täällä pääset mm. tekemään pelioikeusilmoituksen ja löydät omat laskusi sekä esimerkiksi asiakkuudellesi aktivoidut pelioikeudet/peliliput.

Henkilö- ja osoitetiedot -kohdasta pääset vaihtamaan salasanan ja muokkaamaan tarvittaessa henkilötietojasi.

Kun kirjautumisen on kerran tehnyt, sovellus muistaa sen eli kirjautumista ei tarvitse joka kerta suorittaa uudelleen.

Mikäli kirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä caddiemaster@vierumakigolf.fi


Ajanvaraus puhelimella

Lataa WiseGolf -sovellus puhelimeesi​​​​​​​

Applen laitteille App Storesta


Android laitteille Google Play -kaupasta.


Ajanvaraus tietokoneella

Suora osoite ajanvaraukseen on www.wisegolf.fi/app

Pääset sivustolle myös osoitteesta www.vierumakigolf.fi/ajanvaraus

Voit halutessasi myös tallentaa ajanvarauksen suoran osoitteen selaimen kirjanmerkkeihin

​​​WiseGolfin ohjeet ajanvaraukseen

Peliajan varaaminen

Peliajan peruuttaminen


Osakkeiden pelioikeuksien käyttöilmoitukset ja merkintä kaudelle 2023

Pelioikeusilmoituksen, eli kuka ja miten osakkeesi pelioikeutta käytetään kuluvalla kaudella, voi tehdä itse omien tietojen kautta sivuston yläkulmassa "Oma tili" tai täyttämällä pelioikeuden käyttöilmoitus -lomakkeen

Kirjaudu sisään sivuston www.vierumakigolf.fi oikeassa yläkulmassa ja valitse ”omat tiedot” -> ”osakkeet”, josta voit merkitä osakkeellesi pelioikeuden klikkaamalla osakkeen numeroa.

Omien tietojen kautta tehtävä pelioikeusilmoitus on automatisoitu, eikä vaadi erillistä käsittelyä, ja esimerkiksi pelioikeus tai peliliput ovat heti käytettävissä/näkyvissä valinnan mukaisesti ja saat myös seurantaa varten kätevän listan jossa voit pitää itse kirjaa käytetyistä tai eteenpäin annetuista lipuista.

Voit joko,

 1. ottaa pelioikeuden käyttöön itsellesi

 2. nimetä henkilön kenelle pelioikeus nimetään - Tarvittavat tiedot ovat pelioikeuden käyttäjän kotiseura sekä jäsenumero

 3. ottaa käyttöön paperiset peliliput

 4. ottaa käyttöön sähköiset peliliput

 5. ottaa käyttöön monikäyttöpelioikeuden (Cookella vain M-osakesarja)

Mikäli valitset käyttöösi peliliput

 • Sähköiset peliliput ja niiden lippukoodit löytyvät omista tiedoistasi

 • Paperiset peliliput ja niihin painetut lippukoodit toimitetaan osakkeenomistajalle. Paperisten pelilippujen arvioitu käsittelyaika on n. 1vko + mahdollinen postin toimitusaika. Paperisista pelilipuista veloitetaan toimistomaksu 20e/pelioikeus

 • Pelilipun koodi on ilmoitettava pelioikeusohjesäännön mukaisesti ajanvarauksen yhteydessä

Mikäli valitset käyttöösi monikäyttöpelioikeuden

 • Pelioikeusohjesäännön mukaisesti sinun tulee valita monikäyttöpelioikeudellesi salasana

 • Salasana toimii pelaajan tunnistustapana pelioikeuden käyttöön, ja on ilmoitettava pelioikeusohjesäännön mukaisesti ajanvarauksen yhteydessä. Toimiston henkilökunta aktivoi pelioikeuden käyttöön, jonka jälkeen salasana on nähtävillä ja muokattavissa kauden aikana

 • Salasanan tulee sisältää sekä kirjaimia että numeroita, ja asetetaan osakkeenomistajan omiin tietoihin kirjautumalla toimiston pelioikeusaktivoinnin jälkeen. Salasanaa on mahdollista muuttaa kauden aikana.

 • Caddiemaster ei tiedä pelioikeuden salasanaa eikä pelioikeuden käyttö ole mahdollista ilman salasanaa

Tarjoamme monikäyttöpelioikeuden lisäpalveluna hallinnointisopimusta, joka sisältää:

 • Monikäyttömaksu 20e/kierros per pelaaja

 • Kassatoiminnot, esim. veloitukset, kierroskohtaisten maksujen laskutus kuukausittain sekä tilitykset kauden päätteeksi

 • Kausiraportti pelioikeuden käytöstä

 • Monikäyttöpelioikeuden salasana caddiemasterin tiedossa

Lisätiedot ja käyttöönotto:

golftoimisto@vierumakigolf.fi

Pelioikeuden aktivoiminen on mahdollista myös aiempien vuosien tapaan alla olevia lomakkeita käyttämällä. Lomakkeen kautta tehtävän pelioikeusilmoituksen käsittelyaika on n. 7vrk.

Pelioikeusohjesääntö 2023

Kauden 2023 Cooken pelioikeusohjesäännöt löydät alta. Tutustuthan ennen pelioikeusilmoituksen tekemistä sääntöihin.

Pelioikeusohjesäänto Cooke 2023

Pelioikeusilmoitus Cooke


Lomakkeen kautta tehtävän pelioikeusilmoituksen käsittelyaika on n. 7vrk.

Omien tietojen kautta tehtävä pelioikeusilmoitus on puolestaan automatisoitu, eikä vaadi erillistä käsittelyä, ja esimerkiksi pelioikeus tai peliliput ovat heti käytettävissä/näkyvissä valinnan mukaisesti. Samalla saat myös seurantaa varten kätevän listan jossa voit pitää itse kirjaa käytetyistä tai eteenpäin annetuista lipuista.​​​​​​​


Muutokset pelioikeusohjesäännössä 2023

Vierumäki Golf Club Oy:n hallituksen kaudelle 2023 vahvistamassa pelioikeusohjesäännössä on tapahtunut muutamia muutoksia. Varausajan suhteen sääntö on menneiltä kausilta tuttu, varauksia voi tehdä 28vrk ennakkoon ja voimassa olevia varauksia voi olla kerrallaan varattuna 7kpl.

Muutokset kohdistuvat pääasiassa varaamiseen liittyviin oikeuksiin, ja muutoksen tavoitteena on yhdenvertaistaa osakkeenomistajien ja osakesarjojen välisten pelioikeusvaihtoehtojen aiemmin muodostaneita ristiriitaisuuksia.

1. Pelioikeuden ilmoittaminen ajanvarauksen yhteydessä

Varauksen yhteydessä on aina ilmoitettava käytettävä pelioikeus eli monikäyttöpelioikeuden salasana tai käytettävä pelilippunumero. Nimetyissä pelioikeuksissa pelaajan tunnistautuminen kertoo automaattisesti oman pelioikeuden. Mikäli käytettävää pelioikeutta ei varauksessa ilmoiteta, kyseessä on hinnaston mukainen greenfee-kierros, jonka voi maksaa varauksen tai caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Aiemmin pelioikeusohjesääntö on mahdollistanut ajanvaraamisen Cookella 28vrk ja Classicilla koko kaudeksi ennakkoon. Kun esimerkiksi monikäyttöpelioikeudella pelaavia pelaajia ei tarvitse yhtiöjärjestyksen mukaan nimetä, vaan pelioikeudella pelaaja voi vaihtua kauden aikana rajattomasti, on tämä asettanut mm. nimetyllä pelioikeudella pelaavan eriarvoiseen asemaan voimassa olevien varausten suhteen käytettävään pelioikeuteen rinnastettaessa.

Kaudella 2023 muutoksen myötä voimassa olevien ajanvarausten määrä on sidottu pelaajan sijaan pelioikeuteen. Nimetyllä pelioikeudella voit varata edelleen ennakkoon yhtä monta aikaa kuin aiempinakin kausina, mutta pelioikeuteen liitettynä varausten maksimimäärä yhdenvertaistuu mm. monikäyttöpelioikeuksilla pelaavien osalta. Järjestelmä seuraa automaattisesti ajanvarausten määrää niihin liitettyjen pelioikeuksien osalta.

2. Pelilippukoodien ja monikäyttöpelioikeuden salasanan määrittäminen sekä hallinnointi

Osakkeenomistaja on velvollinen valvomaan pelioikeuden käyttöä ja varauksia, ja vastuu pelioikeuden käyttämisestä on osakkeenomistajalla.

Aktivoitaessa pelioikeus pelilippuina, osakkeenomistajan omiin tietoihin muodostuu satunnaisesti generoituja 6-merkkisiä koodeja. Näitä koodeja osakkeenomistaja voi vapaasti jakaa edelleen haluamilleen henkilöille ja ylläpitää listaa lippujen käytöstä omien tietojen kautta. Pelilippukoodin syötetään ajanvaraukselle vahvistamisen yhteydessä, ja näin myös varauksen hinta päivittyy oikeaksi.

Pelioikeusohjesäännön mukaisesti osakkeenomistajan tulee valita monikäyttöpelioikeudelle salasana. Salasanan tulee sisältää sekä kirjaimia että numeroita, ja asetetaan osakkeenomistajan omiin tietoihin kirjautumalla pelioikeusilmoituksen täyttämisen ja toimiston aktivoitua pelioikeuden käyttöön. Salasanaa on mahdollista muuttaa kauden aikana.

Muutoksen myötä monikäyttöpelioikeuksien käytön hallinnoiminen on jatkossa osakkeenomistajan vastuulla salasanan muodossa. Caddiemaster ei tiedä pelioikeuksien salasanoja eikä pelioikeuden käyttö ole mahdollista ilman salasanaa.

Pelaaja voi aktivoida monikäyttöpelioikeuden salasanan käyttöönsä ajanvarauksen omissa tiedoissa, ja varausoikeus päivittyy välittömästi käyttäjälle, muuttaen myös hinnan oikeaksi.


Ajanvarauksen avautuminen sekä caddiemaster-toimiston uudet yhteystiedot

Avaamme kauden 2023 ajanvarauksen WiseGolf-sovelluksessa osakkeenomistajille ja pelioikeudenhaltijoille 15.4.2023 klo 9.00

Lue lisää


Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooliin ilmoittautuminen 2023

Cooken Pelioikeuspooliin 2023 ilmoittautuminen päättyy 14.4.2023 klo 16.00. Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan.

Lue lisää


Golfkurssit

Tarjoamme Vierumäki Golfilla laadukasta yksityis- ja ryhmäopetusta taitotasosta riippumatta ja asianmukaisilla harjoitusalueilla, yksityisopetuksen aihe aina toiveesi mukaan.

Yksityisopetus

Onko lyöntimääräsi olleet isompia kuin odotuksesi?
​​​​​​​Ei huolta, meiltä löytyy lääke ongelmaan!


Yritysosakkeen yhteyshenkilötietojen ilmoitus

Ylläpitääksemme laadukasta asiakassuhdetta yritysosakkeenomistajiin, ja mahdollistaaksemme yritysosakkeiden pelioikeusilmoitusten sähköisen käsittelyn sekä paremman asiakaskokemuksen, keräämme yritysosakkeiden omistajien yhteyshenkilöiden yhteystietoja ja pyydämme ystävällisesti täyttämään alla olevan lomakkeen.

Lue lisää


Kilpailukalenteri

Vierumäen golfkentillä järjestettävät kilpailut löydät aiempien vuosien tapaan Golfboxista.

Kirjautuminen tapahtuu joko kilpailukalenterissa kilpailukohtaisen ilmoittautumisen kautta tai osoitteessa www.golfbox.fi

Tunnus, jolla kirjaudutaan järjestelmään, on FI-86-jäsennumerosi ja salasana oletuksena syntymäaikanne muodossa ppkkvv.

Oletussalasana on suositeltavaa vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Suosittelemme pitämään salasanan samana, kuin WiseGolfiin (ajanvarauskalenteri) kirjauduttaessa.

Kilpailukalenterimme on nähtävissä täällä.


Kilpailu- ja tasoituskierrokset

Tasoituskierroksen tuloskortit on mahdollista merkitä esimerkiksi mScorecardin, eBirdien tai maksullisen GameBook-kultajäsenyyden kautta. ​​Voit rekisteröityä ja ladata ilmaisen sovelluksen sovelluskaupastasi.

Tämän jälkeen voit yhdistää jäsenkorttisi jäsentiliisi, ja tasoituksesi päivittyy automaattisesti kotiseuraan sekä Golfliiton keskusrekisteriin.

Tarvittaessa caddiemaster voi syöttää kotimaassa pelatun tasoituskierroksen tuloskortin puolestasi. Huomioittehan, että kilpailukierroksien tasoitusmuutoksien ajaminen on lähtökohtaisesti kilpailusta vastaavan/järjestävän seuran tehtävä.


Sähköinen jäsenkortti eBirdie

Jäsenkorttia voit tarvita pelatessasi ulkomailla sekä vieraskentillä.

Sovelluskaupasta ladattavasta eBirdiestä löytyy seuraavat ominaisuudet

 • Jäsenkortti
 • mScorecard -tuloskorttisovellus
 • R&A säännöt
 • Golfliiton etuja ja tiedotteita

Golfliitto on myös päättänyt rakentaa eBirdie-sovellukseen oman tuloskortin tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä. Se tulee olemaan selkeä ja helppokäyttöinen ilman muita toimintoja. eBirdien digitaalinen tuloskortti valmistuu toukokuuksi - Suomen Golfliitto

Sovelluksen lataaminen on ilmaista.