Uutiskirje vko 10 - Pelioikeuden aktivointi | Vierumäki Golf

Uutiskirje vko 10 - Kevät tulee, muistathan pelioikeuden aktivoimisen


Ohje - Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Kuinka osakkeen pelioikeus otetaan käyttöön järjestelmässä?

Lue lisää

Pelioikeuden aktivointi ja käyttöilmoituksen tekeminen

Vaikka kauden alkamispäivämäärä ei olekaan vielä tiedossa, pelioikeusilmoitus on hyvä olla tehtynä ennen kauden alkua, jottei pelaaminen viivästy aktivoimattoman pelioikeuden tai puuttuvien pelilippukoodien takia kenttien avautuessa.

Pelioikeusilmoituksen voit tehdä helposti omissa asiakastiedoissasi, kirjautumalla sisään sivuston oikeasta yläkulmasta. Ohessa kuvalliset ohjeet pelioikeuksien käyttämiselle ja löytämiselle järjestelmässä.

Valinta aktivoituu pelaajan taakse automaattisesti pelioikeusilmoituksen yhteydessä.

Lisää kuvallisia ohjeita järjestelmän käyttöön löydät kotisivuiltamme

Ajankohtaista

Classic ja Cooke pelioikeusohjesäännöt 2024

Kenttien pelioikeusohjesäännöt päivitettiin kaudelle 2023, jolloin merkittävin muutos oli ajanvarauskalenterin sekä sen toimintojen muutos. Suosittelemme tutustumaan oheisiin ohjeisiin tarkasti ennen pelioikeuden käyttöönottoa.

Pelioikeusohjesääntöjen mukaisesti, käytettävä pelioikeus tulee ilmoittaa ajanvarauksen yhteydessä. Kuvalliset ohjeet eri pelioikeuksien käyttöön löydät kotisivujen Ajankohtaista-osiosta.

Ajanvarauksen voi tehdä ja vahvistaa WiseGolf-sovelluksessa tai Golf Paviljongin caddiemasterilla.

Pelioikeusohjesääntö 2024 Classic

​​​​​​​

Pelioikeusohjesääntö 2024 Cooke

Classic hoitovastikelaskutus ja prosenttiosuudet

Prosenttiosuuksiin jaettujen osakeomistusten laskutuskäytäntöön muutos

Classicin hoitovastikelaskut ja laskutuskäytännön muutos

Vierumäki Golf Oy:n (Classic) hoitovastikelaskut lähettiin viikon 9 aikana, yhtiön hallituksen päätettyä kokouksessaan 14.2. vuoden 2024 hoitovastikkeeksi 500 e/pelioikeus (sis. alv). Hoitovastikkeiden eräpäiväksi päätettiin 15.3.2024.

Kuten edellisessä uutiskirjeessämme kirjoitimme, vuoden 2024 Vierumäki Golf Club Oy:n (Cooke) hoitovastikelaskut on lähetetty torstaina 25.1.2024. Yhtiön hallitus päätti vuoden 2024 hoitovastikkeeksi 495 e/pelioikeus (sis. alv). Hoitovastikkeiden eräpäiväksi päätettiin 15.2.2024.

Kaikki laskut lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Mikäli lasku ei ole tavoittanut sinua, löydät nimelläsi olevat laskut Omista tiedoista kirjautumalla sisään oikeassa yläkulmassa.

Prosenttiosuuksiin jaettujen osakeomistusten laskutuskäytäntöön on tehty muutos aiempiin vuosiin nähden, lue lisätietoja oheisesta linkistä.

Lue lisää

Osakasinfo - Katsaus tulevaan golfkauteen

Osakasinfo - Katsaus tulevaan golfkauteen

Molempien kenttien tilanne näyttää helmikuun puolivälissä varsin toiveikkaalta. Kummallakaan kentällä ei ole kunnon talvesta johtuen päässyt muodostumaan jäätä viheriöille, vaan läpi talven pysynyt paksu lumikerros on toiminut suojana viheriöheinälle.

Mikäli jäätä pääsisi vielä keväällä muodostumaan, viheriöheinä kestää noin 3 kuukautta hapettomassa tilassa jään alla. Tästä syystä viheriöille aiempina vuosina tehtyä lumenpoistoa ei ole tänä talvena ollut tarpeellista tehdä, ja kenttähenkilökunta odottaa kauden alkua positiivisin mielin.

Lue lisää

Mitä jos valmistauduttaisiin tänä vuonna kauteen uudella otteella ja tuntumalla?

Helmi-maaliskuu on erinomainen aika kaivaa golfvälineet autotallin tai häkkivaraston nurkasta, ja tarkistaa mihin kuntoon ne syksyllä jäivätkään. Pysyikö maila kunnolla kädessä, vai olisiko aika uusia grippejä?

Mikäli hoidat gripit kuntoon nyt, ovat mailat käytettävissä heti kauden käynnistyessä.

Uudet gripit alkaen 10e/maila, sisältäen vaihtotyön

Kysy lisää ja varaa vaihtoaika

Marko Avikainen

puh. 044 767 8008
marko.avikainen@vierumakigolf.fi


Vierumäki Golf Club Oy:n osakkeenomistajien pelioikeuspooliin ilmoittautuminen 2024

Lue lisää

Cooken Pelioikeuspooliin 2024 ilmoittautuminen päättyy 15.3.2024 klo 16.00

Osakkaiden peliaikojen saatavuuden turvaamiseksi yhtiö (Vierumäki Golf Club Oy) ei myy pelioikeuksia, pelilippuja tai greenfeetä. Yhtiö myy pelilippuja, greenfeetä ja tapahtumia pelioikeuspoolista sekä yhdistää niihin muita palveluita yhtiön tuottojen lisäämiseksi.

Osakas voi luovuttaa osakkeensa pelioikeuden yhtiön edelleen myytäväksi erilaisina pelituotteina. Ennen luovutusta vastikkeet tulee olla maksettu kokonaisuudessaan. Hoitovastikkeet on laskutettu tammikuussa, eräpäivä 15.2.2024.

Luovutus on sitova kuluvalle vuodelle, eikä osakas voi sen jälkeen käyttää tai vuokrata pelioikeutta ja hän luopuu osakkeen kaikista pelillisistä oikeuksista. Luovutusilmoitukset tulee tehdä 15.3.2024 klo 16:00 mennessä osoitteeseen golftoimisto@vierumakigolf.fi


Vierumäen Golfseura tiedottaa - Vuosikokous la 30.3.2024

Vierumäen Golfseura ry:n vuosikokous 2024 – virallinen kokouskutsu 23.2.2024

Pvm : lauantai 30.3.2024

Klo: 12:00 alkaen

Paikka: Vierumäen urheiluhalli luentokaari sali 12

Esityslista ja liitteet


Lisätietoa seuran toiminnasta sekä mm. jäseneduista löydät seuran kotisivuilta.

Tällä hetkellä käynnissä on mm. senioreiden simulaattorikilpailu, ja sivuilla on myös luettavissa ViGS:n edustuspelaaja, Veikka Viskarin kuulumisia maailmalta.

Sivuilta löydät myös muistin virkistämiseksi seuran jäsenille kuuluvat jäsenedut.

www.vigs.fi


Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024

Golftapahtumasi Vierumäellä golfkaudella 2024 – Varattavissa nyt!

Onko edustamasi yrityksen suunnitelmissa kestitä avainasiakkaita golfin parissa tai viettää tiimipäivää golfin parissa? Onko ensi vuonna sinun vuorosi järjestää kaveriporukkanne vuotuinen korkean paikan leiriviikonloppu? Golf on parasta porukassa ja mitä mainioin laji kerääntyä samanhenkisten ihmisten kesken viettämään aikaa tai virkistämään esimerkiksi nuutunutta palaveripäivää.

Kausilla 2022 ja 2023 pelattiin Vierumäen kentillä ennätysmäärä tapahtumia. Kauden 2024 tapahtumat varattavissa nyt, ole nopea - parhaat päivät viedään päältä!

Tutustu aiheeseen kotisivuillamme ja jätä yhteydenottopyyntö

Lue lisää

Lauri Ruuska nappasi voiton viime vuoden kilpailussa kotiyleisön kannustaessa.

Jo kahdeksatta kertaa Vierumäellä – Challenge Tour saapuu Cookelle elokuussa!

Jo kahdeksatta kertaa Vierumäellä – Challenge Tour saapuu Cookelle elokuussa!

Hyvää kannattaa odottaa. Suomalaisen golfkesän päätapahtuma järjestetään jälleen Vierumäellä. Cooke-kenttä isännöi elokuun 15.–18. päivä pelattavaa Vierumäki Finnish Challenge kilpailua jo kahdeksatta kertaa.

Tänä vuonna palkintopotti nousee historiallisen korkealle, 270 000 euroon.

Lue lisää